Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8] atrapa gril do carismy
Autor Wiadomość
krisar
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2007, 07:32   [Cari 1.8] atrapa gril do carismy

ma ktoś moze atrapę do cari 97 rok, chciałbym założyć jakąś tuningową ale nie mogę jej dostać, skąd wy je bieżecie?? :o

sony
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2007, 09:43   

jesli podoba Ci sie ten grill:

to kliknij TUTAJ

wolgaster 
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-05-2007, 11:05   

Kolega pewnie szuka ORI takiego jak ma Matejko i ja u siebie. Moja atrapka czeka od roku na montaż.

Jakiś czas temu gość sprzedawał na allegro i miał jeszcze 2 sztuki. Musisz śledzić aukcje i przeglądać co na anglikach i innych do rozbiórki jest założone.

sony
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2007, 11:16   

no racja, na allegro jest tego troche...

krisar
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2007, 15:37   

wolgaster napisał/a:
Kolega pewnie szuka ORI takiego jak ma Matejko i ja u siebie. Moja atrapka czeka od roku na montaż.

[url=http://images3.fotos...e6m.jpg]Obrazek[/URL]

Jakiś czas temu gość sprzedawał na allegro i miał jeszcze 2 sztuki. Musisz śledzić aukcje i przeglądać co na anglikach i innych do rozbiórki jest założone.

właśnie szukam czegoś takiego

[ Dodano: 23-05-2007, 13:45 ]
wolgaster napisał/a:

[url=http://images3.fotos...e6m.jpg]Obrazek[/URL]

A moze ty mi sprzedaz swoją?
Ostatnio zmieniony przez 22-05-2007, 22:39, w całości zmieniany 1 raz  

wolgaster 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-05-2007, 10:43   

Niestety ale moja czeka na montaż i w trakcie urlopu będe ściągał zderzak do lakierowania dokładki i założe wtedy atrapkę. Ale dzięki za propozycję.

krisar
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2007, 21:48   

wolgaster napisał/a:
Niestety ale moja czeka na montaż i w trakcie urlopu będe ściągał zderzak do lakierowania dokładki i założe wtedy atrapkę. Ale dzięki za propozycję.

A te dokładki pod zderzaki to są dobrze dopasowane bo kupiłem progi niby do Carismy i trzeba bedzie niezle sie przy nich napracować zeby pasowały

wolgaster 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-05-2007, 23:07   

Jaką Cari jeździsz i jakie progi kupiłeś że nie pasują. Na allegro jest od zawalenia progów od ORI. Trzeba tylko ewentualnie polakierować jakbyś chciał i gotowe a pasować powinny na 100 %.

krisar
[Usunięty]

Wysłany: 27-05-2007, 23:14   

wolgaster napisał/a:
Jaką Cari jeździsz i jakie progi kupiłeś że nie pasują. Na allegro jest od zawalenia progów od ORI. Trzeba tylko ewentualnie polakierować jakbyś chciał i gotowe a pasować powinny na 100 %.

Cari z 97 roku, chciałem jakies progi tuning bo oryginalne mam. Jak macie to podeślijcie jakies fotki.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 28-05-2007, 00:30   

chciało ci sie tuningu, to masz rzeźbotuning...nie było ori progów innych niż te co mówisz, że masz...wszystko inne to wynalazki, które w ogromnym % przypadków nie pasują...

Odpowiedz do tematu