|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Proton Wspomaganie |
Autor |
Wiadomość |
Piesiu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 12:44 Proton Wspomaganie
|
|
|
Witam Mam taki mały problem otóż jakiś czas temu kierownica zaczęła nieco ciężej chodzic sprawdzałem płyn do wspomagania i jest ok co jeszcze moze byc tego przyczyna ?
I jezeli juz isze to chcialbym się dowiedzieć czy warto przerobic mojego Protona 415 GLSi na gaz jakie sa tego minusy ? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
konrad2 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 16:36
|
|
|
Warto z tego względu że będzie działała nawet nidroga instalacja II generacji, tyle że trzeba mieć dobrego mechaniora od gazu który to dobrze założy i dobierze odpowiedni emulator. Mój ojciec zamontował taką instalkę w 2000r. i do tego czasu tylko jeździ wymieniać filetrek i czasami doregulować. Jak dotąd (odpukać) wszystko chodzi jak należy i nawet czek się nie świeci. Ma silnik 1,5 GLSI 12v 4g15. |
|
|
|
 |
|
|