Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Załatwiam zniżki dla nas w serwisie Mitsubishi "Agromax
Autor Wiadomość
doli73
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2007, 22:26   Załatwiam zniżki dla nas w serwisie Mitsubishi "Agromax

Jestem w trakcie rozmów z gościem z naszego serwisu Agromax o zniżkach na usługi przez mitsumaniaków. Zniżki mają być dla nas za okazaniem karty klubowej.
Potrzebował bym wiadomości ile osób w Elblągu jest zainteresowanych tym tematem, ilu z was ma karty klubowe i jakie posiadacie samochody. Oczywiście chodzi o modele i roczniki.
Zobaczymy , może coś się da utargować i zakręcić.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2007, 15:08   

ja tam jestem przeciwnikiem tego serwisu.. chcieli mnie naciagnac na wielkie koszta -> i wzieli za ta wspaniala porade duza kase.. takze odradzam :mrgreen:

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2007, 21:21   

Zobaczymym jak to wyjdzie. Nikt nas nie zmusza i nie musimy z ich usług korzystać. Ale jak ktoś będzie mniał ochotę to jakaś zniżka napewno mu się przyda.

Trzoso
[Usunięty]

Wysłany: 04-06-2007, 10:06   

A ja chętnie bym skorzystał. Carisma GDI.
PS. A tą kartę klubową to skąd bo jestem tu całkiem nowy?

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 04-06-2007, 10:21   

doli73 napisał/a:
naszego serwisu Agromax

OT super nazwa dla serwisu :D

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 04-06-2007, 21:48   

Trzos. O kartę zgłoś się do firka. Napisz mu na PW lub maila swoje dane. imię i nazwosko, miejscowość, koniecznie swój nick i jakim autkiem jeździsz. Trochę to potrwa ale kartę otrzymasz z numerem klubowym.

[ Dodano: 04-06-2007, 21:49 ]
A o nazwe AGROMAX to już się nie czepiajmy. Aby tylko dobrze i tanio robili.

raf696
[Usunięty]

Wysłany: 05-06-2007, 08:32   

Nie liczylbym na jakies szczegolne znizki (gora 5 proc., jezeli doli jestes mistrzem dyplomacji to max 10). Ale nawet wtedy taniej wyjdzie u dobrego fachowca niz w ASO. Oczywiscie musi to byc zaufany czlowiek, a nie pan Mietek, co grzebie przy garazu. Z drugiej strony robiac auto w ASO za wieksze pieniadze otrzymujesz wieksze gwarancje niz w zwyklym zakladzie. Wybor nalezy do uzytkownika - ja z nich raczej nie skorzystam. Na dniach stawiam swoja Cari na warsztat do swojeg mechanika - klocki, oleje, amorki, moze rozrzad. Do mojej Cari jeszcze sie nie dotykal, ale wczesniej juz je robil. Jak sie sprawdzi, a ktos bedzie chcial, to wrzuce namiary. 8)

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 05-06-2007, 20:50   

problem z ASO jest taki ze czasem lubia naciagac klientow.. i ja sie wlasnie przekonalem na swojej skorze.. dlatego dobrze jest miec kogos znajomego, kto przynajmniej zweryfikuje ich poglady:)

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 05-06-2007, 22:48   

Ja mam swojego mechanika. Bardzo dobry gość. Naprawia wszystko. Japońce też. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. Robi solidnie jak swój.

[ Dodano: 05-06-2007, 22:49 ]
Kontakt na forum http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=12442

Odpowiedz do tematu