|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] ABS - jak naprawić? Oraz nieciekawy stukot za |
Autor |
Wiadomość |
Florkisz [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2007, 23:26 [Cari 1.8 GDI] ABS - jak naprawić? Oraz nieciekawy stukot za
|
|
|
witam serdecznie, od kilku dni po odpaleniu mojej cari przejeżdżam około 5 km i uruchamia sie kontrolka ABS, chciałbym jakoś to naprawić ale nie mam pojecia od czego mam w ogóle zacząć. Może mi conieco poradzicie?
Jeszcze jedna wada która mnie troszeczke drażni to stukające zawory, wszak jest ich 16 wiec nowe beda kosztowały ok 800zł, no do tego praca itp, okaze sie ze jednak nic nie pomogło i to stukanie bedzie mnie prześladowało. Ogólnie spoko jeździ tylko to stukanie - doprowadza mnie do złości:p Temat ten już był poruszany, polecano innym uzytkownikom stosować innego oleju ale tak naprawde nic sie nie poprawiło buu:( |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 04-06-2007, 06:14
|
|
|
KOlego, zachęcam Cie do uzywania opcji "szukaj", gdzie po wisaniu "ABS" i zawężeniu obszaru szukania do działu carismy znajdziesz opis jak odczytać błędy ABS, a jeśli juz nie znajdziesz, to sposób jest ten sam co w przypadku normalnych błędów.
jak już sprawdzisz, co mruga, to porównaj z tym:
 |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska