|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
2 wiadomości - pilna i bardziej pilna :) |
Autor |
Wiadomość |
Xecutioner [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2007, 20:37 2 wiadomości - pilna i bardziej pilna :)
|
|
|
1. Nie wiem czy wiecie, ale jeśli nie wiecie to w serwisach mitsu mają promocję na sprawdzenie 15 najważniejszych punktów naszych samochodów (cena takiego zabiegu to 50zł do wyczerpania zapasów ). Więcej informacji na stronach producenta.
2. A teraz o czymś co jest pilne dla mnie. Za 1,5 tygodnia jadę wozem na ślub ale mam spory problem z jego wyglądem. Mianowicie nad głową pasażera na dachu przebiega listwa do której mocowane są nogi z bagażnika. Powinny być tam również 2 zaślepki (maskownice) które zakrywają mocowania tego bagażnika. Niestety zostały mi skradzione dziś.
Zdobycie wcześniej 4 maskownic to była zgroza a teraz nawet nie chce mi się o tym myśleć z powodu braku czasu. Fakt faktem że auto bez nich wygląda nieciekawie a ślub się zbliża. Czy ktoś z Was ma może niepotrzebne takowe rzeczy? (mam nadzieję że to nie jest pytanie retoryczne)
Dzwoniłem do serwisu mitsu i cena jaką rzucono powaliła mnie na kolana. Obdzwaniałem również sprzedających części z allegro i otomoto - ceny które mi proponowali były podobne do tych z serwisu.
POMOCY!! |
|
|
|
 |
vienek [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Xecutioner [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2007, 20:51
|
|
|
UPS faktycznie, przepraszam za zaśmiecanie |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 13-06-2007, 21:32
|
|
|
Dylson ma w angliku na pewno, jego zapytaj |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2007, 22:09
|
|
|
Chcesz cala listwe dachowa, czy tylko te maskownice? |
|
|
|
 |
Xecutioner [Usunięty]
|
Wysłany: 14-06-2007, 16:59
|
|
|
napisałem na GG tylko maskownice które znajdują się nad głową pasażera czyli po lewej stronie samochodu stojąc naprzeciw.
Choć to anglik i może mocowania tych listew też ma bo innej stronie hehe nie no taki żarcik |
|
|
|
 |
|
|