|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
liquii moly dwusiarczek molibdenu warto? |
Autor |
Wiadomość |
quadalcanal
Forumowicz
Auto: carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-07-2007, 14:49 liquii moly dwusiarczek molibdenu warto?
|
|
|
o moto doktorach i innych czytalem i sie zgadzam ze to pomylka. natomiast chce zadbac o powierzchnie w silniku i chce zalac dwusiarczek molibdenu. nie na zasadzaie ze zbliza sie remont silnika i mi sie nie chce zrobic to co trzeba /operacja bebechow./ ale zadbania na przyszlosc o silnik.moze ktos ma i cos powie na ten temat?,
pozdr. |
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 15-07-2007, 17:10
|
|
|
Po co Ci to jak silnik nie dogorywa? Wymieniaj o terminie olej (oczywiście jakś dobry a nie najtańszy) i będziesz się cieszył przez wieeeeeele kilometrów tym silniczkiem. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 15-07-2007, 23:00
|
|
|
Dokładnie. Stara zasada mówi : nie drapać jak nie swędzi . Jak jest Ok, to lej dobry olej i długo jeszcze pojeździsz bez problemów.
Wiem na 100% , że preparatów z MOSem nie wolno stosować do nowych niedotartych silników. Jedni są zachwyceni, a inni nie.
Osobiście nie kombinowałym jeśli wszystko jest w porzadku. |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
|
|