|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy są problemy z eclipsom - Proszę o rady |
Autor |
Wiadomość |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2007, 16:55 Czy są problemy z eclipsom - Proszę o rady
|
|
|
witam chce kupić mitsubishi eclipse ,mam parę pytań mianowicie ,jakie są wasze przygody z tym autkiem ,czy problemy z silniczkiem krokowym są częstym problemem jakie są koszty eksplataci takiego autka ,i najważniejsze pytanie czy kupie fajną nie dojechaną eclipse już za 6 tys ,z tego co widzę rozbieżność cenowa eclips jest duża można kupić autko już za 4 tys a można i za 12 tys .co o tym myślicie jakie jest wasze zdanie , z tego co widzę łatwo jest kupić eclipse gorzej z sprzedaniem ,te co są na allegro widzę już od miesiąca
pozdrawiam ...z góry dzięki z odpowiedz |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 04-07-2007, 00:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cy_cek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2007, 20:52
|
|
|
damianrally napisał/a: | czy problemy z silniczkiem krokowym są częstym problemem |
czasami się zdarzają. Używany silniczek kosztuje ok. 150 zł więc nie problem. Ale bardzo często da się go zreanimować ... |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 03-07-2007, 23:31
|
|
|
damianrally, polecam ten temat http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=12637
damianrally napisał/a: | ,jakie są wasze przygody z tym autkiem |
Ja śmigam moim ponad rok i jest dobrze
damianrally napisał/a: | czy problemy z silniczkiem krokowym są częstym problemem |
Mi się zdarzyło raz, reanimacja to koszt cewek (są dwie) cewka kosztuje od 20-50 zł
damianrally napisał/a: | jakie są koszty eksplataci takiego autka |
Klocki ham przód LUCAS = 120 zł/kpl
Rozrząd kpl części (wraz z pompą wody) w zamienniku = około 700 zł
w ciągu roku tyle mi się udało zrobić Ceny filtrów nie pamiętam, ale nie powala na kolana, wtedy bym napewno zapamiętał
damianrally napisał/a: | najważniejsze pytanie czy kupie fajną nie dojechaną eclipse już za 6 tys |
Bedzie ciężko, ale niewykluczone. Rozsądna cena to 8000-9000 za igłe, wszystko powyżej to przesada. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2007, 10:42
|
|
|
dzięki za odpowiedzi ,pozostaje mi tylko szukać fajnej eclipsy dla siebie
dzięki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
|
|
|
 |
Antel [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2007, 12:38
|
|
|
skrzynia i sprzeglo słabiutkie na maksa !!! ))
[ Dodano: 07-09-2007, 11:19 ]
uwazaj na skrzynie biegow!!! sprawdz...czy wszystkie biegu wchodza bez zgrzytow ,,,to ich mankament |
|
|
|
 |
|
|