|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebuję schematu elektrycznego! |
Autor |
Wiadomość |
Dorota [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2007, 14:24 Potrzebuję schematu elektrycznego!
|
|
|
Kochani! Zakupiłam wymarzonego Miśka. Milutka zabaweczka 1.8 16V 4x4 - choć trochę leciwy... Musze go sobie tylko dopieścić i własnie zaczynam owo pieszczenie! W zwiazku z tym potrzebuje schematu elektrycznego, bo bez niego ani rusz. Bedę wdzięczna jakiejs litosciwej duszy za przesłanie mi go na maila. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21951 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 15-10-2007, 16:12
|
|
|
Dorota napisał/a: | 1.8 16V 4x4 | Który to rok produkcji? Daj zdjęcie silnika. |
|
|
|
 |
Dorota [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2007, 16:50
|
|
|
Dziękuje za szybkie zainteresowanie moim problemem! Rok produkcji 1992. Zaczęło się od problemów z gaśnięciem, tzn jak silnik był zimny to mi Misiek gasł. Silnik nie reaguje na symulator, sprawdzony został czujnik temperatury i jest ok. Symulator wyświetla kod 21 i sonde lambda 15. Cokolwiek to znaczy. Zdjecia silnika postaram się zrobić jutro... |
|
|
|
 |
|
|