|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mój Misiek musi na badania :( |
Autor |
Wiadomość |
pojar [Usunięty]
|
Wysłany: 11-08-2007, 08:11 Mój Misiek musi na badania :(
|
|
|
Witam,
Posiadam Lancera 92 1.6 16V w automacie i wręcz się w nim zakochałem. Niestety poprzedni właściciel (mój tata) strasznie go zaniedbał. Chce Misia mojego kochanego do porządku doprowadzić no ale połowa rzeczy jest do wymiany. Chciałem zrobić mu diagnostykę i sterownika od silnika i sterownika od skrzyni... Zadzwoniłem, dowiedziałem się i załamałem... Miśkowi to aż łzy ze spryskiwaczy poleciały i machnął smętnie wycieraczkami. Stoi teraz na podwórku smutny. Ja osobiście nie pochodzę ze zbyt bogatej rodziny a i tak co mam to w Miśka ładuje. Załatwiłem sobie zniżki w JP (ok 40%) ale to i tak nie takie tanie. A obiecałem sobie że go reanimuje. I tu moja prośba czy jest ktoś kto był by w stanie sprawdzić mi to przynajmniej choć trochę taniej? Jakoś po godzinach czy coś... jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc to proszę o kontakt.
Z góry dzięki
P.S. [*][*][*]
Pokój dla Aniołka |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn