|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 12:33 |
POMOCY - jade na urlop, 1 dzien, moj Misiek padl :( |
Autor |
Wiadomość |
bums75 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2007, 21:38 POMOCY - jade na urlop, 1 dzien, moj Misiek padl :(
|
|
|
Milosnicy Miskow Pomozcie,
Wyjechalem dzis z Gdanska (4 sierpnia) na urlop i przed Ostroda moj Misiek zaczal tracic moc, a w samej Ostrodzie na stacji BP padl i juz nie wstal. Nie wiem co to, przeplywomierz, zle paliwo czy cos innego ... Assistance sciagnelo nas do Olsztyna do serwisu Mitsubishi Sikorski, czekamy do poniedzialku. My mamy 3 doby w hotelu w ramach pakietu gratis, dzieciaki sie bawia, a ja mysle co z Carisma.
Moze ktos zna dobry serwis - to Carisma 2001, 1.9 DID HP, nie wiem jak u tego Sikorskiego, ale pewnie tanio nie jest. Jakby ktos dal znac dokad z nia pojechac (holowac) to bylbym wdzieczny za info. Pewnie mechanik musi znac sie tez na dieslach ...
Pomozcie ...
Jakby co, to moj mail to raf@cdr.gda.pl lub komorka 606 738 286.
Bede wdzieczny za kazda pomoc. Maila moge sciagnac w hotelu, a komorke mam przy sobie.
Pozdrawiam
Rafal |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-08-2007, 21:46
|
|
|
Jackie (nasz admin i diler Mitsu w Białymstoku) pisz na PW lub na maila (oczywiście do Jackiego)
Pozdrav
PS Bądź dobrej myśli , mam nadzieję że w Olsztynie zreanimują miśka
Pozdrav |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
|