Wyjazd do Bułgarii |
Autor |
Wiadomość |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-07-2007, 03:14 Wyjazd do Bułgarii
|
|
|
pare godzin temu trafil mi sie wyjazd do Bułgari na tydzien, do miejscowosci ktora nazywa sie "Burgas". Wyjazd za mniej wiecej 8-9 dni, wiec czasu mało.
pytanie do Was, czy ktos podrozowal w te okolice? wstepnie przymierzamy sie jechac samochodem (podobno okolo 1500 km), ale z wiadomych wzgledow wolelibysmy np pociag. Jutro bede dzwonil w PKP czy cos wiedza, ale chetnie uslysze Waszych opini, np jakich połączen (pociągiem) używac, jakie koszty itp itp.
z gory dzieki. |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
|
Wysłany: 23-07-2007, 07:35
|
|
|
samolotem najlepiej, choć nie wiem jak daleko jest Burgas od lotniska jakiegoś...
kuzynka wylatywała z Warszawy i lądowała w Varnie...
tzn najlepiej (choć pewnie zależy co kto woli) ale pewnie najgorzej pod względem ekonomicznym |
_________________ Była:Mitsubishi Carisma '96 1.6 automat HTB
Obecnie: F34 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 23-07-2007, 09:09
|
|
|
Koleżanka z pracy jest w tej chwili w Bułgarii (samochodem właśnie). Wraca .... chyba w poniedziałek 30 lipca. Jak się dowiem czegoś konkretnego to napiszę. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 30-07-2007, 23:15
|
|
|
W daaawnych czasach demoludów bywałem przejazdem w Burgas - ot takie miasto portowe - wtedy dość brudne i zaniedbane - ciekawe jak jest teraz? |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 31-07-2007, 00:29
|
|
|
teraz w burgas jest podobno calkiem fajnie. podobno,bo niestety moj wyjazd sie nie uda ale w srode jade nad polskie moze, wiec oby tylko pogoda dopisala:) ale dzieki wszsytkim za odpowiedzi |
|
|
|
 |
Januszl200
Forumowicz Januszl200
Auto: Mitsubishi L200
|
Wysłany: 13-08-2007, 14:19
|
|
|
karolgt napisał/a: | teraz w burgas jest podobno calkiem fajnie | Jaasne! Trochę się spóźniłem z listem.
Szkoda, że Ci się nie udało. Zaplanuj na następny rok. Ja byłem w zeszłym roku swoim L200. Przejechałem 1800 do Balczik'u. Jazda jest ok. Jeśli jedziesz osobówką to raczej trzeba uważać w R i BG na drogi szczególnie te niższej kat. (a zwłaszcza nocą) dziury jak w szwajcarskim serze. Przejechałem aż pod TR granice. No południu jest taniej i bardziej dziko. Autem możesz wjechać prawie do morza. Powrót zaliczyłem przez Riłe i Serbie. W Serbi widać jeszcze ślady wojny ale od Niszu jest już Europa. |
|
|
|
 |
|