|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Drogie Kolezanki i Koledzy - żenie się :) |
Autor |
Wiadomość |
wilkulodz [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2007, 11:35 Drogie Kolezanki i Koledzy - żenie się :)
|
|
|
Szanowni Mitsumaniacy, pragnę zaprosić Was na ślub Edyty Zięby i Sławomira Tylmana
na ślub kościelny, który odbędzie się 06.10.2007 (sobota) w kościele Matki Bożej Dobrej Rady w Zgierzu na ul.Mielczarskiego w Zgierzu o godzinie: 19.30
Wszystkich gorąco i serdecznie ZAPRASZAM!
Jednocześnie przepraszam, że takowe zaproszenie kieruje w okresie śmierci Naszego kolegi.
Naprawdę również przyłączam się do kondolencji dla całej rodziny zmarłego.
Mam również małą prośbę. Ponieważ bardzo zżyłem się z rodziną Mitsumaniaków (mimo, że utraciłem swoje auto w drodze braku OC gdzie zostało auto odcholowane na parking policyjny i nie jestem w stanie już go stamtąd wyciągnąć) chciałbym aby ten ślub był wyjątkowy,
w drodze zaprosiń Państwa na ślub, czy by nie dało rady tak jak ma się zwyczaj robić to
w rodzinach motocyklistów o tzw. "eskortę" w drodzę do panny młodej i do kościoła.
Byłby to dla mnie zaszczyt mieć obok siebie tak wielką rodzinę jak WY.
Gdyby ktokolwiek był zainteresowany podaje kontakt: 790-262-232
Tym, którzy chcieliby się przyłączyć, a nie byli by w stanie się pojawić serdecznie
dziękuje za chęci i DZIĘKUJĘ!!!
Z poważaniem: Sławomir Tylman (pan Młody) |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 16-08-2007, 21:25
|
|
|
ja jestem na tak i masz we mnie poparcie w eskorcie |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
xcracing
Mitsumaniak Fan starszych Mitsu

Auto: Mazda 6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 16 razy Dołączył: 16 Wrz 2006 Posty: 417 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2007, 22:02
|
|
|
nie obiecuje ale moze tez sie zjawie ! jeszcze sie sprecyzuje blizej terminu.....
pozdro |
|
|
|
 |
wilkulodz [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2007, 11:01 Dyskusje i rozmowy na ten temat zostaly przeniesione...
|
|
|
Dyskusje i rozmowy na ten temat zostaly przeniesione na forum regionalne - łódzkie.
Serdecznie tam zapraszam do śledzenia tegoż wątku.
Przy okazji dziękuję wszystkim za zgłoszoną chęć bycia na Mojej i Mojej Kobiety Uroczystości.
Z wyrazami szacunku: Sławomir Tylman |
|
|
|
 |
|
|