|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
rysy na kokpicie |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2007, 22:09 rysy na kokpicie
|
|
|
witam, w moim space starze mam rysy na kokpicie od strony pasazera i chcialbym cos z nimi zrobic lecz niestety nie mam pomyslu, sa to rysy na ok 2mm , znacie moze jakies srodki ktorymi moglbym poprawic wyglad kokpitu od strony pasazera ? pozdrawiam serdecznie
PS. na allegro znalazlem cos takiego : http://moto.allegro.pl/it...ross_auto_.html myslicie ze podziala |
|
|
|
 |
menti
Forumowicz
Auto: Outlander MY2016
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-09-2007, 10:37
|
|
|
Ciężko powiedzieć jak taki środek się sprawi....z reguły na zdjęciach wychodzi całkiem nieźle, a znacznie gorzej jest w rzeczywistości!
Ale głowa do góry....producent przewidział wszystko i jeżeli nie zaczyści rysy,to pozostanie Ci naklejenie na ryski ową naklejkę reklamową, która wchodzi w skład zestawu
Brzmi jak WIEJSKI TUNING |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 10-09-2007, 12:03
|
|
|
Moim zdaniem kokpit jest z innego plastiku (bardziej miękkiego) niż quady. Jest to bardzo wredny plastik do renowacji, Ja jeszcze nie znalazłem sposobu jak usunąć rysy w swoim kufrze (chyba wyłożę go materiałem) |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
SZYNA
Mitsumaniak a nawet dwóch

Auto: Galant 2.0 (SS 1.6 - tatowy)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 130 Skąd: Wrocław / Zawidów
|
Wysłany: 10-09-2007, 14:40
|
|
|
Wydaje mi się, że Student ma rację, przecież to nie jest zwykly plastik tylko jakieś dziwne tworzywo sztuczne, może lepiej popytać w jakiś szrotach czy nie mają calej deski choć pewnie koszty by byly wysokie, pozostaje jeszcze fototapeta
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
sotolll [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 21:05
|
|
|
Witam ostatnio na necie widzialem ale byla to cala przekladka z anglika za 3000zl |
|
|
|
 |
|
|