|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
IAA we Frankfurcie - wrażenia |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-09-2007, 18:21 IAA we Frankfurcie - wrażenia
|
|
|
Kochani,
Jak część z was już wie udaliśmy się z Małą do Franfurtu coby bryczki pooglądać. Niestety z uwagi na problemy zdrowotne Młodej (4 miesiąc ciąży, krwawienie i 3 dni w szpitalu we Frankfurcie...) nie miałem zbyt wiele czasu na dokładną relację fotograficzną. Na szczęście Małej nic nie jest a i Misiuchom (bo mają być dwie sztuki ) też. Po prawdzie wpadłem na targi tylko na dwie godziny, więc oprócz stoiska Mitsubishi i Subaru niczemu się dobrze nie przyjżałem. Ogólne wrażenie jest imponujące - 9 hal wystawowych a każda ogromna i jest wszystko, od Skody po Aston Martina. Na tle niemieckiej konkurencji stoiska marek japońskich wyglądały blado, żeby nie powiedzieć żałośnie...Ja rozumiem, że Niemcy są tam gospodarzami i w ogóle, niemniej można było zrobić to lepiej. Dużo lepiej. No ale popatrzcie:
Tu ja na stoisku Repsola, obok Pajero Evolution Peterhansela z 2005 roku (oczywiście dziś to tylko showcar, ale drzewiej śmigał po wydmach )
A tak wyglądał w pełnej krasie
Tak wyglądało wejście na stoisko Miśków. Niestety po fajnym starcie dalej było nudno i niajako (no może oprócz Lancera X, którego można było dotknąć oraz symulatora rajdowego na wysięgnikach coby częsło jak na szutrze )
Poniżej dość ciekawy koncept Miśków, który wykorzystuje dzioba Lancernika (mam nadzieję, że stanie się to pewnym synonimem naszej marki bo ładne toto jak cholera)
Mam również nadzieję, że tył zostanie gruntownie zmodyfikowany :
Nawet bez spoilerów wygląda pięknie (choć ze spoilerami lepiej ):
Za dobrze to mu z ryja nie patrzy :
Reszta jutro
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |