|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lusterka |
Autor |
Wiadomość |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 23-07-2007, 19:33 Lusterka
|
|
|
potrzebuję wkład lusterka od strony kierowcy. Ma ktoś może na zbyciu, albo ktoś wie czy z jakiegoś innego modelu pasują do Sigmy?
|
|
|
|
 |
devdd [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2007, 20:57
|
|
|
o dopisze sie, ja tez poszukuje wkladu... jakby ktos mial namiar gdzie mozna kupic. Moze pasuja od innego auta? (galant?) |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2007, 21:06
|
|
|
albo kto wie jak to sie demontuje? czy to sie wyrywa na chama, czy razem z mechanizmem czy jak... boje sie czegoś w mechanizmie uszkodzić... |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 27-07-2007, 20:51
|
|
|
Czarcik napisał/a: | albo kto wie jak to sie demontuje? czy to sie wyrywa na chama, czy razem z mechanizmem czy jak... boje sie czegoś w mechanizmie uszkodzić... |
witam panowie lusterko lewe el.kompletne używane szare ma gość ze szczecina
koszt to 200 zł.+ przesyłka ja myślę że z 30 zł można urwać. tel.509842005 lub 509842003.
dalej częśći karoseryjne i mech. kolo z łomży posiada tel.512299916 no i jeszcze jeden tel.
to ostróda - sigma rozebrana na części czyli są lustereczka ... tel.691459506.mam nadzieję że znajdziecie bo nowe drogie .Ewentualnie szukajcie tuningowych z kieruneczkami tylko koszt około 800 zł.tylko czy warto?Pozdrawiam |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2007, 10:16
|
|
|
Witam
Ściągnij sobie Magna workshop masz na 1 stronie forum a demontaż lusterka znajdziesz na stronie 850-851 tejże instrukcji napraw.
Powodzenia |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2007, 22:05
|
|
|
Dobra, już wiem należy szklany wkład wyjąć z plastikowej obudowy, najlepiej włączyć przedtem podgrzewanie, żeby plastik nieco się uplastycznił, i dopiero po zdjęciu szkła na środku jest śrubka, po wykręceniu jej dopiero można podgrzewany wkład bezpiecznie zdjąć.
Natomiast koszt dorobienia to 15 zł za docięcie szkła i 10 za robociznę, w Łodzi ul Lutomierska przy Piwnej, z tego co słyszałem jeden z najlepszych speców od lusterek w województwie, i naprawdę niedrogi. Przede mną docinał wkład do Bentleya... |
|
|
|
 |
|
|