|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupię natychmiast komputer do 1.8 GDI |
Autor |
Wiadomość |
markostar
Forumowicz

Auto: Space Star 1.3 2003 i Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Wrz 2007 Posty: 63 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 10-11-2007, 21:21 Kupię natychmiast komputer do 1.8 GDI
|
|
|
Witam wszystkich
Jeśli ktoś dysponuje komputerem sterującym silnik 1.8 GDI (przepustnica elektroniczna rok 1999-2000) to bardzo proszę o info.
Na metalowej obudowie jest naklejka z numerem MR420808 ale nie jestem pewien czy ktoś nie kombinował już tam i założył inny dekielek. Komputer ma wejścia na 4 wtyczki i to jest pewne.
Bardo istotne będą też dla mnie jakiekolwiek informacje gdzie ewentualnie mogę tego szukać.
Dzięki z góry za pomoc. |
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2007, 22:44
|
|
|
popatrz na allegro przyjacielu , niektory maja powystawiane samochody - zazwyczaj rozbite na rozbiorke, niech ci porobi ktos taki zdjecia tego elementu wysle ci je na maila i porownaj ze swoja wersja komputera pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia |
|
|
|
 |
|
|