|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] problem z swiatlami przednimi |
Autor |
Wiadomość |
seba119 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 20:42 [Cari 1.6] problem z swiatlami przednimi
|
|
|
witam.mam taki problem i prosilbym o pomoc.z jednej strony lampa swieci mi caly czas jakbym mial wlaczone dlugie z drugiej normalnie.gdy wlaczam dlugie to sie wlaczaja ale tylko u tej drugiej lampy.mam xenony soczewke o mercedesa klasy C.a moze to cos z mechanizmem w srodku?pomocy!! |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 21:38
|
|
|
zle ktos to wszystko zlozyl i w soczewce zaciela sie magnetyczna przeslona bi-ksenonowa.
lampa do rozbiorki i sprawdzenie co i jak. |
|
|
|
 |
seba119 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 22:01 ....
|
|
|
dzieki za rade.zobacze co i jak chodz z drugiej strony moze to co innego.mowisz ze zle zlozona jest,ale przedtem dobrze swiecila.moze to jest to,bo druga lapme odkrecilem co byla dobra a teraz nia chodzi.mozliwe jest zeby podczas sciagania cos sie zroszylo? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 22:10
|
|
|
tak,
przeslona czasem potrafi sie zawiesic, moze soczewka idealnie nie jest wycentrowana
rozbierz to, odblokuj przeslone i sprawdz czy sie to nie powtorzy |
|
|
|
 |
seba119 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 22:14
|
|
|
oki tak jutro zrobie.z gory serdecznie dziekuje |