pozdrowienia ze Szwajcarii |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-03-2006, 23:43 pozdrowienia ze Szwajcarii
|
|
|
pozdrawiam wszystkich mitsumaniakw z krainy czekolady, zegarkow, bankow i... misia¨
fotki po powrocie, bo w tej kafejce ni ma czym edytowac i jeszcze pisac ciezko, bo klawiatura qwertz... to buziaczki |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
M_Wiewiórek [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2006, 07:23
|
|
|
He he, byłem tam, naprawdę bardzo piękny i bogaty kraj a co mi się najbardziej podobało to ich auta wszystkie prawie na full wypasie i z takimi silnikami, że nawet u Niemców ciężko dostrzec takich, a przede wszystkim bardzo zadbane, stamtąd miałem swojego pierwszego miśka |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 01-04-2006, 10:50
|
|
|
Szwajcaria- super kraj. Czysty, bogaty i w ogóle super. Zeszłego roku byłem tam na urlopie. Zobaczymy moze i w tym roku także
Pozdrawiam |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 01-04-2006, 11:01
|
|
|
komu dobrze
Trzym się kordek |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 01-04-2006, 11:20
|
|
|
trzym sie tam i wracaj do nas |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 02-04-2006, 09:52
|
|
|
pozdrowienia |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 02-04-2006, 12:23
|
|
|
tewż słyszałem duzo dobrego o Szwajcarii, zreszta mam zaproszenie do kuzynki, do Lozanny, wiec moze sie wybiore z rodzinką.
Pozdrawiam |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 02-04-2006, 14:44
|
|
|
Pozdrawiam z Gran Canarii - Puerto Rico |
Just think...
. |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 03-04-2006, 00:17
|
|
|
...i w zwiazku z tym - pliz, hubercie nie przenos tego do oftopika, bo jak wroce, to chcialbym dolozyc pare fotek z misiami niekoniecznie na fullwypasie - co by bylo w temacie. a tak poza tym o tym kraju niezle swiadczy fakt, ze w takiej 2500 dziurze maja dwa salony auto (z czego jeden jest mitsu). jackie, moze by tak wziac z nich przyklad i otworzyc grafixa w bockach a, jeszcze wyjasnie co tu robie - wale w beben w kapeli ludowej, wiec bycmoze na paru fotkach bede w fajoskim stroju podlaskim. to narka, bo juz dzisiaj sie zrobilo... |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2006, 22:08
|
|
|
Kordian, weź mi się tam rozejrzyj za atrapką do Celeste, skoro to jest kraj Misiów |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 05-04-2006, 13:44
|
|
|
Szwajcarzy to ogólnie lud praktyczny (o czym świadczą scyzoryki i zegarki) i myślący ekonomicznie (o czym świadczą banki), ale nie w sensie, że co najtańsze to najlepsze. u nich ekonomicznie oznacza raczej, że to co najmniej awaryjne i trwałe - to najlepsze. w kantonie w którym przebywałem policja jeździ wyłącznie mitsu (widywałem głównie pajero, L200) i subaru (tu: foresterki, legasie i nawet jakiś wrx mi przemknął). w ogóle, to szwajcaria jest największym importerem subaru spośród krajów europejskich, ale to już jackie wie na pewno... może jeszcze coś ciekawego dopiszę, a na razie fotka: ja przodem i lanziom (to z terminologii maxa) tyłem
na granicy z Austrią
colta i gala w tych budach uwielbiam:
dla maniaków przyspieszeń - ferrarka:
i dwa fajne oldtimery
kuperek w super stanie
chevie camaro - w jeszcze lepszym
- to wszystko i jeszcze dużo więcej (oprócz pajero) we wiosce, w której mieszkałem. najbardziej podobało mi się, że wszystkie auta były czyste jak moja sigma!
MARKHEIM w Solcu Kujawskim była jakaś celcia na części, nie wiem, czy jeszcze jest. może uda mi się znaleźć namiary na gościa z Moniek (podlasie), który jakieś półroku temu tez mieł do sprzedania celestynę z pogniecioną prawą stroną. dam ci znać jakby co... |
DZIEŁA na SZTUKI |
Ostatnio zmieniony przez kordiank2 06-04-2006, 12:31, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2006, 09:30
|
|
|
Świetnie Kordian, będę wdzięczny |
|
|
|
 |
max [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2006, 10:15
|
|
|
Zdjęcia z samochodami nawet fajne!
Bardzo podobał mi się Chevrolet Camaro II generacji.
Nawet super był Colt-jajo, Galant-rekinek, Ferrari
i różne takie. Za to wiadomość kończę słowami:
Tato, dziękuję ci za scyzoryk! [/b] |
|
|
|
 |
|