|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
2din radio w l200 2009r |
Autor |
Wiadomość |
yedrek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-06-2013, 13:10 2din radio w l200 2009r
|
|
|
Witam
Kiedyś poruszałem już temat niefabrycznego radia w l200 ale wtedy chodzilo mi radio 1 dinowe. Teraz mam pytanie o niefabryczne radio 2din poniewaz fabrycznego nigdzie nie moge znaleźć. Pytanie jest następujące: czy da się w niefabrycznym 2dinowym radiu "dołożyć" te informacje z niebieskiego wyswietlacza (jakaś przjsciówka, oprogramowanie etc...) czy jedyne co w chodzi w gre to przeniesienie niebieskiego wyświetlacza na dół w miejsce seryjnego radia?? i czy jest to w ogóle możliwe? Widziałem na ebayu radia 2 din niby do l200 ale nie wiem czy to dobry pomysł po pierwsze z chin po drugie nie wiem czy wyświetlane jest info z niebieskiego wyświetlacza co nie ukrywam jest dla mnie istotne
Jeśli ktoś z Was spotkał się z takim bądź innym rozwiązaniem to będę wdzięczny za odp. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 26-06-2013, 17:53
|
|
|
Witam
Radio 2 din orginalne tzw navi mmcs (to co w nowym lancerku,outku i pajero ) jest osiagalne tylko trzeba je odpowiednio zal i miec odp przejsciowki
W przyszlym tygodniu bede zakladal orginalna navi do l200 to powiem czy da sie uruchomic info z wyswietlacza.
W zeszlym roku jak ogladalem l200 z importu z taka navi to wyswietlacz byl zal tam gdzie radio 1din,a w navi nikt nie podlaczyl info. |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
yedrek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200
|