|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 08-01-2008, 16:39 |
nie działają wskaźniki poziomu paliwa, oraz temperatury |
Autor |
Wiadomość |
henry1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 16:27 nie działają wskaźniki poziomu paliwa, oraz temperatury
|
|
|
Witam serdecznie - jetem świeżym właścicielem lancera 1.3 z 96 roku - na tablicy rozdzielczej nie działają wskazania ilości paliwa i temperatury cieczy chłodzącej - bardzo proszę o pomoc i sugestie. Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
 |
mrogal [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 16:50 Re: nie działają wskaźniki poziomu paliwa, oraz temperatury
|
|
|
henry1 napisał/a: | Witam serdecznie - jetem świeżym właścicielem lancera 1.3 z 96 roku - na tablicy rozdzielczej nie działają wskazania ilości paliwa i temperatury cieczy chłodzącej - bardzo proszę o pomoc i sugestie. Z góry dziękuję i pozdrawiam |
siema,
sprawdz bezpieczniki |
|
|
|
 |
henry1 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2008, 10:32
|
|
|
Wczoraj sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i nie znalazłem przepalonego.. Może ktoś ma instrukcję obsługi poczytałbym chętnie. Na pokrywie bezpieczników nie znalazłem który bezpiecznik mógłby odpowiadać za te wskazania. Dziękuję |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|