Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wymiana klocków z tyłu w lanselocie?
Autor Wiadomość
hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2008, 15:35   Wymiana klocków z tyłu w lanselocie?

Zakładam temat bo dziś się poddałem.Za nic nie mogę wcisnąć cylinderka,ani wkręcić.Luzowałem odpowietrznik ale to nic nie dało ,może trzeba odkręcić przewód hamuclowy?A jeśli tak to jak go zabezpieczyć przed wyciekiem,końcówka wchodzi w zacisk.Póki co udało mi sie uszkodzić gumkę na lince ręcznego i założyć z powrotem stare klocki, a i jeszcze zmoknąć.A i pewnie przyda się sposób na odpowietrzenie,nie wiem po skosie,od końca ,może Ktoś zmieniał.
A i jeszcze dodam że klocki zakupiłem u JAPANEZE,profesjonalnie i tanio.Jeszcze raz dzięki.

co_hipi
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2008, 15:42   

witam
cos mi mowi ze musisz cylinderek wysunac do konca i go wkrecic czesty patent w tylnych zaciskach w autach amde in japan :)

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 09-02-2008, 15:29   

udało się wkręcić cylinderek,ale teraz sanki blokuja klocek zewnętrzny i całość się gotuje,ledwo się koło obraca ,co robię źle ,napiszcie... :?
plusik co_hipi
ołki pszesmarowałem te tulejki od sanek i wszystko bangla,przepraszam za zamieszanie,po prostu jak się nie ma czasu to za poważne sprawy nie ma się co zabierać,niestety nie miałem wyjścia i musiałem sie spieszyć,co zaowocowało następnym podejściem ech :oops:

Odpowiedz do tematu