|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 16-08-2009, 13:55 |
Pomóżcie przywyborze, czy warto? |
Autor |
Wiadomość |
bobimasa [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2008, 20:42 Pomóżcie przywyborze, czy warto?
|
|
|
Witam.
Musiałem sprzedaćswoja Carismę, ale mam na oku taki oto samochód:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4381981
napiszcie proszę czy ten model jest udany i czy warto kupić taką furkę. Nie wiem jak tam Lancerki, ale Cari t była rewelka. Jeśli znacie spalanie mniej więcej bedzie fajnie, jak możecie dajcie jakies przykładowe ceny części. Cokolwiek co mnie przekona oczywiście obiektywnie. Samochód wygląda spko na pierwszy rzut oka, ale jak zobacze to zapodam relacje.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Xiff
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
|
Wysłany: 12-02-2008, 17:18
|
|
|
Mam taki sam tylko wersje z ubozszym wyposazeniem.
Generalnie autko bezawaryjne, po za tym ze wpakowalem sie pod tramwaj i musialem go robic. Mam lekkie wycieki z silnika i jakos nie moge namierzyc co to, ale to razej niewielki problem.
Zbeszczescilem mojego lancera gazem, ale coz, ekonomia wygrala. Troche chlopaki mieli problem go wyregulowac, ale w koncu im sie udalo i wymiata.
Osobiscie troche design mi sie nie podoba, ale w koncu to autko sprzed trzynastu lat. |
_________________ Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma,
Dopóki się nie wydarzy.
K. P. |
|
|
|
 |
kajustas
Nowy Forumowicz
Auto: lancer GLXI 1,6 16v
|
Wysłany: 15-02-2008, 18:46
|
|
|
Jestem posiadaczem takiego miska. no i musze powiedziec ze rewelka ... pomimo swojego wieku sprawuje sie bezawaryjnie ... no i ta zaskakujaca moc przy kombiaku...prowadzi sie naprawde bardzo dobrze. Widze ze kolega z pozka wiec jakby co to zapraszam na gg. |
|
|
|
 |
HamanN
Mitsumaniak Jacek
Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2008, 10:08
|
|
|
Autko fajne ale jakos podejrzanie TANIE |
|
|
|
 |
Xiff
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
|
Wysłany: 16-02-2008, 10:14
|
|
|
ja swojego wychaczylem za 900 euro... co prawda slabsze wyposazenie, no ale to 400 euro taniej |
_________________ Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma,
Dopóki się nie wydarzy.
K. P. |
|
|
|
 |
|
|