Lampy Angel Eyes Do Lancera |
Autor |
Wiadomość |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2008, 19:11 Lampy Angel Eyes Do Lancera
|
|
|
Widział ktoś tą stronkę??
http://www.racerwheel.com...shi-mirage.html
Moim zdaniem mają najlepsze ceny. Mam zamiar coś takiego kupić i chyba poza importem nigdzie nie dostane. Orientuje się ktoś gdzie można jeszcze kupić "czyste" oczka do naszych lancerków? |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2008, 19:29
|
|
|
Mają ładnie wyglądać.
Ale znalazłem jeszcze na brytyjskiej stronce. tylko że chodzą po 200 funtów:( |
Ostatnio zmieniony przez Sienek86 15-04-2008, 00:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21951 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 22-02-2008, 00:35
|
|
|
Sienek86 napisał/a: | Mam gdzieś tą homoniewiadomo. Mają ładnie wyglądać | Powodzenia w kontaktach z Policją. furman88 napisał/a: | http://stores.ebay.com.hk...5QQftidZ2QQtZkm | Link nie działa. |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-02-2008, 12:31
|
|
|
Sienek86 napisał/a: | Mam gdzieś tą homoniewiadomo. |
A ja mam nadzieję, że po ich zamontowaniu odbiorą Ci dowód rejestracyjny. Mam dosyć pseudoupiększaczy mających gdzieś bezpieczeństwo innych użytkowników dróg. Nie mogę pojąć czym kierują się ludzie przerabiając swoje samochodowe zwłoki tymi matodami.Takie auta stają się bezwartościowe. Stary samochód jest piękny jeżeli jest oryginalny. |
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2008, 13:44
|
|
|
To znajdź takie lampy z pięknym grawerkiem (E). Chyba go sobie dorobie i nikt się nie czepi.
a co do "samochodowych zwłok" to nie każdego stać na lancera z 2003 roku (z "czystymi" lampami w standardzie). "Xenonów" firmy Bottari czy plastikowego drewna nie montuje, więc proszę bez "pseudoupiększaczy".
BTW. czy jest jakiś sposób upiększenia auta który wg. Ciebie nie zasługuje na to zaszczytne miano? |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-02-2008, 14:25
|
|
|
Sienek86 napisał/a: |
a co do "samochodowych zwłok" to nie każdego stać na lancera z 2003 roku |
Widzę, że się nie zrozumieliśmy, każdy samochód może być piękny niezależnie od wieku, a zwłokami staje się po przeróbkach tego typu. Ale może byś się odniósł do kwestii bezpieczeństwa, a to widzę że masz w dużej pogardzie. Jeżeli nie stać Cię na części do samochodu spełniejące te warunki, to go sprzedaj i kup sobie rower a jeżdżąć nim módl się abyś nie trafił na domorosłego majsterkowicza który Cię rozjedzie ponieważ coś tam usprawnił i upiększył w swoim aucie. Homologacja nie ma za zadanie utrudnianie życia , tylko ma się przyczynić do zwiększenia bezpieczeństwa wszystkich. |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 15:46
|
|
|
a ja cały czas szukałem tych lamp, fajnie że są wybadam co i jak, popytam choćby trzebabyło ze stanów ściagnąć, dam znać wrazie czego zamówimy kilka szt, to nam taniej wyjdzie, sa to bezpieczne lampy, ale te ze stanów te angielskie faktycznie mogły by swiecić promieniem odwrotnie niż w europie, popytam i napisze pozdro. |
|
|
|
 |
chodzyn84 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 19:40
|
|
|
wolf będe Cię chwalił na wszystkich odpustach jak skołujesz mi te lampy |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 20:50
|
|
|
dzieki, a widziałeś cene, trzeba bedzie wybadać temat, stany nie stanowią problemu, lecz cena trzeba bedzie ostro powertowac-ponegocjować, heyka dam ci znać. |
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 20:04
|
|
|
Tu macie chłopaki lampy z białym kierunkiem po 32 Euro (ok 110zł)
Tutaj są lexusy w Wielkiej Brytanii, zaznaczone w aukcji - bez (E) homologacji u nas.
A tutaj ładne LEDy w Taiwanie z napisem "E-MARK in Europe or the SAE,DOT in USA" a więc można kupić wersję z E
A tutaj są jeszcze czarne lexy z USA.
Ok 2 miesiące temu był koleś na allegro (jacmar) który sprzedawał lexusy z Niemiec, bez homologacji za 349 zł. Link do zakończonej aukcji |
|
|
|
 |
chodzyn84 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 21:27
|
|
|
dzięki Sienek86, ja mam lampy po liftingu w sumie mi się one podobają ale te z USA lexy są spoko i w miarę cenowo, więc jeśli bym zmieniał to na nie.
to teraz czekamy na wolfa i przednie lampy niech się wykaże... |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 22:03
|
|
|
oj nic nie obicuje, popytam to tu to tam, |