Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
centralka
Autor Wiadomość
mnisiek1
[Usunięty]

Wysłany: 07-03-2008, 16:07   centralka

witam
mam nadzieje ze tematu nie bylo jeszcze :oops:
mam pytanko co do przerobienia centralki: teraz mam centalny zamek na kluczyk i zastanawiam sie nad zrobieniem go na pilota tez. moze ktos sie orientuje jakie sa koszty jakie czesci potrzeba do mojego modelu?

bede wdzieczny za jakies linki do czesci itp :)

bazkomp
[Usunięty]

Wysłany: 07-03-2008, 21:44   

może mnie admin nie pogoni :-)
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=9966

http://www.starmach.pl/in...IE-ZAMSTER-PLUS

mam dokładnie taki sam model ale skrzynia automatic i z rocznika '94 - za ten tema wezmę się jak się uporam z innymi problemami.

Jeśli zamontujesz to wcześniej to bezwzględnie opisz to na forum ze szczegółami.

HamanN 
Mitsumaniak
Jacek

Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-03-2008, 23:18   

koszt niecale 100zl z alarmem na allegro

mnisiek1
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2008, 20:09   

dzieki za odpowiedzi. pewnei zrobie to co Ty mi bazkomp podeslales, bo z alarmem za 100 to jakos zaufania nie mam:) ten weekend jeszcze zostawiam na audio wiec moze w przyszly sie zabiore za stacyjke i zdam relacje. szerokosci

bazkomp
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2008, 20:33   

zdaj relacje,zdaj - bedzie mi łatwiej :)

....i innym pewnie też

mnisiek1
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2008, 20:27   

znalazłem cos takiego
Kod:
http://allegro.pl/item320111930_sterownik_centralnego_zamka_piloty_scyzoryk.html

bardziej mi sie podoba niz ten pilot co podeslal wczesneij bazkomp no i ma wieksze mozliwosci np: otwieranie klapy bagaznika:] a jak ktos lubi to na lato moze sobie szyber otwierac:D
tylko nie nie bardzo orientuje sie czy da sie zrobic kluczyk normalny do miśki w tym pilocie, i ewentualny koszt zabawy moze ktos sie orientuje?

Odpowiedz do tematu