|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
centralka |
Autor |
Wiadomość |
mnisiek1 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2008, 16:07 centralka
|
|
|
witam
mam nadzieje ze tematu nie bylo jeszcze
mam pytanko co do przerobienia centralki: teraz mam centalny zamek na kluczyk i zastanawiam sie nad zrobieniem go na pilota tez. moze ktos sie orientuje jakie sa koszty jakie czesci potrzeba do mojego modelu?
bede wdzieczny za jakies linki do czesci itp |
|
|
|
 |
bazkomp [Usunięty]
|
|
|
|
 |
HamanN
Mitsumaniak Jacek
Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2008, 23:18
|
|
|
koszt niecale 100zl z alarmem na allegro |
|
|
|
 |
mnisiek1 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 20:09
|
|
|
dzieki za odpowiedzi. pewnei zrobie to co Ty mi bazkomp podeslales, bo z alarmem za 100 to jakos zaufania nie mam:) ten weekend jeszcze zostawiam na audio wiec moze w przyszly sie zabiore za stacyjke i zdam relacje. szerokosci |
|
|
|
 |
bazkomp [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2008, 20:33
|
|
|
zdaj relacje,zdaj - bedzie mi łatwiej
....i innym pewnie też |
|
|
|
 |
mnisiek1 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2008, 20:27
|
|
|
znalazłem cos takiego Kod: | http://allegro.pl/item320111930_sterownik_centralnego_zamka_piloty_scyzoryk.html |
bardziej mi sie podoba niz ten pilot co podeslal wczesneij bazkomp no i ma wieksze mozliwosci np: otwieranie klapy bagaznika:] a jak ktos lubi to na lato moze sobie szyber otwierac:D
tylko nie nie bardzo orientuje sie czy da sie zrobic kluczyk normalny do miśki w tym pilocie, i ewentualny koszt zabawy moze ktos sie orientuje? |
|
|
|
 |
|
|