|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 00:56 |
Galant z Warszawy |
Autor |
Wiadomość |
mcar [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 14:43 Galant z Warszawy
|
|
|
Znalazłem coś takiego.
Tutaj...
...i tutaj
Oglądał go może ktoś?
Jakieś uwagi na podstawie zdjęć?
Proszę o opinie, co o nim ogólnie sądzicie?
Z góry dzięki. |
|
|
|
 |
Vtii [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 15:26
|
|
|
Witaj.Jakieś 3 może 4 miesiące temu był wystawiony na otomoto jako uszkodzony.Z tego co pamiętam,to miał uszkodzoną prawą strone tzn przednie i tylne drzwi.Reszta była ok,wiec myśle,ze jest godny polecenia.Sprzedający chciał wtedy za niego coś okolo 21 tyś.Przyjechał ze Szwajcarji i nie miał jeszcze Polskich blach.Musisz go dokładnie oblukać,najlepiej z jakimś fachowcem.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
mcar [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 17:13
|
|
|
Jak poznałeś, że to ten?
Jeśli dobrze pamiętam i to rzeczywiście ten, o którym myślę, to trafiony był również w tylne koło, a to chyba nie najlepiej.
Zresztą to chyba trochę za wysoka cena za bity sprzęt? |
|
|
|
 |
Vtii [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2008, 08:00
|
|
|
Kilka miesięcy temu też rozglądalem się za Avancem i pamietam ten egzemplarz:)Myśle,ze to jest to samo auto,tyle że po naprawie.Stalo do sprzedania bodajże w Garwolinie.Nie pamiętam by było uszkodzone z tyłu.Najlepiej jak podjedziesz z jakimś blacharzem do tego komisu i dokładnie go obejrzycie.Napewno sprzedający coś zjedzie z ceny.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Jacho [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2008, 00:34
|
|
|
Radyjko wyjęte... czy on ma jakąś dziwną poduchę kierowcy, czy mi się wydaje?
PS. Przeglądając Allegro dochodzę do wniosku, że jednak chyba takie poduchy były. |
|
|
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 3163 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 07-04-2008, 09:35
|
|
|
Jacho napisał/a: | czy on ma jakąś dziwną poduchę kierowcy, czy mi się wydaje? |
Wydaje Ci się, wydaje |
_________________ Mazda cx5 '15
Dokker 1.6 lpg '13
ex Outlander 2.4 cvt '10
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było. |
|
|
|
 |
|
|