|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Cari '99 (po lifcie) - czy pasują jeszcze nowsze lampy? |
Autor |
Wiadomość |
BeereQ [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2008, 19:10 Cari '99 (po lifcie) - czy pasują jeszcze nowsze lampy?
|
|
|
Witam!
To mój pierwszy post, od dłuższego czasu obserwuję to forum
Mam cari 1.6 po lifcie z końca '99 roku. Potrzebuję wymienić reflektory przednie (rozszczelnione + lekko pęknięte + urwane zaczepy). Mam teraz te "białe", tworzą z kierunkowskazem całość. Mam pytanie czy pasuję takie przyciemniane (tudzież czarne) od późniejszych roczników? Chciałbym trochę poprawić wygląd samochodu, a te "późniejsze" ładniej wyglądają
Możecie powiedzieć coś więcej o tych nowszych lampach? Tzn. czy montowane były tam xenony, co zostało zmienione?
Nie chcę mieć koniecznie xenonów, bo czytałem trochę o tym że nie wystarczą same nowe światełka (samopoziomowanie, spryskiwacze itp), ale jeśli będzie niedrogo to może się zainteresuje (poniżej 700zł całość). Na chwilę obecną prosiłbym o odpowiedzenie na pytanie czy w ogóle te przyciemniane pasują, aha i jeszcze jedna sprawa - ile szacunkowo mogą kosztować nowe lampy przednie (xenony) do cari? tylko nie w ASO ;] Wiem, że te nazwijmy to zwykłe to około 220-250zł na allegro sztuka
BeereQ |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 06-04-2008, 19:30
|
|
|
BeereQ napisał/a: | Mam pytanie czy pasuję takie przyciemniane (tudzież czarne) od późniejszych roczników? Chciałbym trochę poprawić wygląd samochodu, a te "późniejsze" ładniej wyglądają |
pasuja
BeereQ napisał/a: | ile szacunkowo mogą kosztować nowe lampy przednie (xenony) do cari? tylko nie w ASO ;] Wiem, że te nazwijmy to zwykłe to około 220-250zł na allegro sztuka |
co do xenonow, to z tego co widzialem, na papierze ( znaczy sie w katalogach ) wystepowaly wersje z xenonami, niestety na zywo, czy tez na aukcjach nigdy nie spotkalem sie z oryginalnie zamontowanymi(seryjnymi) xenonami w cari |
|
|
|
 |
BeereQ [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici