|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Uszkodzony zamek. |
Autor |
Wiadomość |
Firefly [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 21:32 Uszkodzony zamek.
|
|
|
Przytrafiło mi się włamanie do Colta(w biały dzień na przeciwko hali EXPO). Złodziej połasił się na panel od radia, który zostawiłem w bocznej kieszeni(radio zostało jak i drobne w konsoli środkowej).
W wyniku tego zostałem z uszkodzonym zamkiem w drzwiach kierowcy.
Czy ktoś może mi poradzić co z tym dalej robić? |
|
|
|
 |
apsik85 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 21:41
|
|
|
Ja sobie darowałem naprawę zamka i zainwestowałem w centralny. (około 100,-) |
|
|
|
 |
Firefly [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 22:02
|
|
|
Mam centralny z pilota, ale teraz mam wrażenie, że drzwi otworzy się śrubokrętem |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2008, 12:26
|
|
|
Firefly, zniszczył Ci cały zamek czy tylko wkładke?
Jak wkładke to musisz dokupić jakąs oryginalna i podjechac z nią i kluczykiem który pasuje do pozostałych zamków do jakiegos "magika" od zamków to ci "ułoży" wkładke do twojego kluczyka. Robiłem taki manewr w poprzednim samochodzie, wszystko działało super. Wiem, że w Łodzi takie rzeczy robią na Przybyszewskiego przy Przędzalnianej w takim dużym niebieskim pawilonie handlowym. |
|
 |
Firefly [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 17:42
|
|
|
Zamek teoretycznie działa. Jak wkładam kluczyk to dam rade otworzyć, ale to wszystko działa jakby się miało zaraz rozsypać. Natomiast z pilota otwiera się i zamyka tak jak wcześniej. |
|
|
|
 |
|
|