Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 00:54
Proszę o ocenę
Autor Wiadomość
zefir
[Usunięty]

Wysłany: 29-04-2008, 16:38   Proszę o ocenę

Witam

Wybieram się po autko do niemiec.

http://autoscout24.de/Details.aspx?id=lndfgopg3tlj

Koleś mówi że sam zmieniał kierunki i zderzaki z wersji sport - ponoś wszystko profi zrobione - pasjonat? Czy bardziej autko było bite i przy okazji to zmienił?
Co myślicie

A z tyłu na klapie też nieoryginalne oznaczenia.

Z góry dziękuję za rady - Pozdrawiam!

berti
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2008, 08:41   

Przód z wersji Avance (od 2000 roku) - nawt u nas wiele osób decyduje sie na taki samodzielny facelifting. Niekoniecznie świadczy to o wypadkowej historii auta. jaby ktoś chciał kombinować, to raczej nie założyłby takich zderzaków (większe koszty). Ogólnie auto prezentuje się b. ładnie, chociaż widać, że przygoowane do sprzedaży (np. nabłyszczone opony :D ). Pod maską chyba lakier niemetalizowany, co świadczyłoby raczej o braku ingerencji blacharzo-lakierników. A i cena całkiem przystępna. Jedyne, co mnie zastanawia, to przebieg - 138.000 - trochę za mało jak na ten rocznik (choć ja kupiłem 1999r z 142 000 km faktycznego przebiegu)
Tak jak zawsze - trzeba dokładnie pooglądać z bliska, ale myślę, że oferta warta zainteresowania.
Pozdrawiam
Bartek

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi