Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
bieg R iO Drive nie działają co zrobić
Autor Wiadomość
Miodzio83
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2006, 17:39   bieg R iO Drive nie działają co zrobić

Mam problem mam Space Runner (automat 1800cm3 z roku 1993) wysiadł mi wsteczny i przycisk O Driver wrzuca na luz na driver zamiast 3 biegu słychać tylko jakieś stuki auto zaczyna gasnąć co robić chciałem już zmienić skrzynie ale nigdzie nie mogę jej dostać.

Chi-Man
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2006, 23:37   

Cóż można w tym temacie pogdybać, gdyż możliwości jest sporo. A nie myślałeś czasami o wizycie w jakimś specjalistycznym warsztacie zajmującym się automatami. Na tym etapie i przy takich objawach samo się juz nie naprawi, a ciągle jest jeszcze szansa, że koszty naprawy nie przekroczą wartości skrzyni....

Pozdrawiam.

Miodzio83
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2006, 00:26   

skrzynie mam już właściwie na stole ale niewiem za co zabardzo złapać manualna to prosta sprawa ale automat mnie przeraza . Byłem w 2 warsztatach to bez obejżenia auta mówili mi ze od 1000zł wzwysz awięć prawie tyle co sprawna używana skrzynia co może być w niej zepsute zawory już wyczyściłem ale nie wydlądało na to by to była ich wina znalazłem pofalowane opiłki blachy

Chi-Man
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2006, 01:21   

No to masz już jakiś punkt zaczepienia, musisz "tylko" ustalić co się przemieliło może któreś tarczki (jest ich trochę) albo satelita. Mogę wysłać Ci serwisówkę do skrzyni (pewnie W4A32?) tak abyś wiedział co i jak rozbierać i w ogóle co jest co...

Pozdrawiam.

Miodzio83
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2006, 12:41   

Numer skrzyni to F4A22S chociaż znalazłem tam więcej numerów co zaczeło mnie martwić ale ten jezt z głównej obudowy skrzyni Serwisówka by mi się sprzydała bo narazie niewiem co jest co
Pozdrawiam

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-04-2006, 16:58   

poszukaj w tym temacie http://www.mitsubishi-gra...pic.php?p=32303

Odpowiedz do tematu