|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK0] Nadkola |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek23ck
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi Lancer 1.3 z 1997r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-07-2008, 14:56 [CK0] Nadkola
|
|
|
Witam drodzy użytkownicy Mitsubishi.
Poszukuję nadkoli do mojego Lancera (97r), tylko niestety w serwisie mi powiedzieli 500zł za sztukę, nie wiecie czy może pasują uniwersalne do aut japońskich, te które sa na allegro, czy może ktoś ma w częściach, interesuje mnie przód
Z góry dzięki za informacje |
|
|
|
 |
rydzu25
Forumowicz

Auto: Outlander II
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 106 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki/Płock
|
Wysłany: 30-07-2008, 10:15
|
|
|
Piotrek23ck,
hej ja kupowałem już nadkola do swojego lancerka na allegro i facet przysłał mi jakieś dziwne ale nie robiłem nic tylko dopasowałem je więc po małych przerubkach:) uważaj bo mozna się przejechać na nich. Ja za swoje dałem z 2 lata temu ok 50 zł |
|
 |
Piotrek23ck
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi Lancer 1.3 z 1997r
|
Wysłany: 30-07-2008, 15:09
|
|
|
dzięki kolego, czyli po kilku modyfikacjach coś może z tego wyjść?, nie chciałbym jednak żeby to odstawalo i wyglądalo szpecąco; |
|
|
|
 |
|
|