|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] 2.8 tdi (3drzwi) zawieszenie |
Autor |
Wiadomość |
pret0r
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2.8 TDi intercooler 99r
|
Wysłany: 12-08-2008, 22:28 [Pajero] 2.8 tdi (3drzwi) zawieszenie
|
|
|
Witam.. w sumie pisze tutaj pierwszy raz ponieważ mój ojciec jezdzi Pajero 2.8tdi z 1999r. 3 drzwiowy.. chodzi konkretnie o to że trzeba wymienić w nim amorki.. i teraz jest problem tego typu że zawieszenie ma regulacje twardości (czy coś w tym stylu - 3 stopniowa).. byłem się dziś zapytać w sklepie z częściami to powiedzieli ze nie mają .. możecie mi pomóc z odnalezieniem jakiś dobrych amortyzatorów? bo sam za bardzo sie na tym nie znam.. pozdrawiam i z góry dzięki |
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 12-08-2008, 23:11
|
|
|
Jutro odpalę w firmie kompa i sprawdzę jakie będą pasować.
Regulowane będą drogie, normalne dużo tańsze. Kwestia tylko czy mają być olejowe czy gazowe? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
pret0r
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2.8 TDi intercooler 99r
|
Wysłany: 13-08-2008, 00:02
|
|
|
jeżeli mógłbyś to przedstaw mi mniej więcej ceny różnych modeli i firm byłbym ogromnie wdzięczny.. |
|
 |
|
|