|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Zaparowana szyba |
Autor |
Wiadomość |
kanciołk [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 02:13 [Cari 1.8 GDI] Zaparowana szyba
|
|
|
Witajcie.Nie wiem czy ten temat juz byl,szukajka nie dziala.Podczas deszczu,a tu w holandii gdzie mieszkam jest go zdecydowanie za duzo,paruje mi przednia szyba,nie mocno ale paruje. Co jest tego przyczyna?Dziekuje za pomoc.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 6530 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 31-08-2008, 04:25
|
|
|
Wymień filtr przeciwpyłkowy |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
kanciołk [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 15:52
|
|
|
Nie mam filtra przeciwpylkowego sprawdzalem |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 16:06
|
|
|
Morfi napisał/a: | Wymień filtr przeciwpyłkowy |
może głupie pytanie, ale gdzie znajduje się ten filtr...?? Samemu go można wymienić i ile kosztuje? |
|
|
|
 |
kanciołk [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 16:18
|
|
|
Filtr zanajduje sie za schowkiem pasazera.Jest bialy,trubno go nie zauwarzc.Wystarczy odkrecic chyba 5 srubek i jest twoj.Nie wiem ile kosztuje bo moja cari go nie posiada. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 01-09-2008, 21:13
|
|
|
A obieg powietrza masz ustawiony na zasysanie z zewnątrz? Może masz zamknięty... albo się coś co nim steruje urwało (jeśli masz klimę manualną) lub problem z ustawieniami na klimie (jeśli masz klimatronika) |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|