|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jakis godny polecenie blacharz/lakiernik w bydgoszczy?? |
Autor |
Wiadomość |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2006, 20:59 jakis godny polecenie blacharz/lakiernik w bydgoszczy??
|
|
|
jak w temacie, mam do zrobienia tylne nadkola w CA0 - troche rdzy wylazlo, gdzieniegdzie duzo i tylny zderzak sie opuscil po dzwonie
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Maj 2005 Posty: 3528 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 27-04-2006, 01:38
|
|
|
Polecam niedrogiego, a dobrego fachowca: sama naprawiałam u niego kiedyś zderzak carismy oraz 3 sztuki drzwi fiata Stilo. Naprawdę mile zaskoczyła mnie cena usług.
Poza tym bardzo profesjonalne wykonanie.
Poniżej spisane z wizytówki dane (mam nadzieję, że aktualne):
Artur Tymański
ul. Grunwaldzka 117
tel. kom. 603040355, 603477470
tel. 3793598
- blacharstwo
- lakiernictwo
- elektromechanika
- tuning- spoilery
- sprzedaż montaż naprawa
-akcesoria tuningowe |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
stich777 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2006, 20:22
|
|
|
spróbuj na nakielskiej chyba 141, wjeżdża sie pod górke telefon 511863742, facet wygląda na uczciwego |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 24-07-2006, 12:21
|
|
|
Jak juz naprawisz to prosba o wrzucenie info co jak i za ile bo mam wlasciwie to samo do zrobienia |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2006, 15:09
|
|
|
No witam ja robiłem u kolesia tylne nadkole i zderzak i listwe nad zderzakiem po malej stluczce ) w moim CJO, polecam kolesia na gdańskiej dokładnego adresu nie pamietam zaraz na lewo w brame za chodkiewicza , jakby co numer kontaktowy 604628063... cena jak i wykonanie bardzo dobre ))) POLECAM |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-07-2006, 23:59
|
|
|
widze ze zainteresowanie temat nadkoli w CA0 jest wiec napisze conieco...jeszcze nie zrbilem a to dlatego ze, ni cholery nie mozna dostac reperaturek do CA0, jedyna opcja to rzezbienie samemu albo od rozbitego przespawac byle w dobrym stanie byly a to jak wiadomo wszystko podnosi koszty...wiec tak narazie sie bujam z zydem na nadkolu, a zyd do tego stopnia ze przeswitywac zaczal, ale Bartek (Bartek_NKM) znalazl mi dobrego blacharza ktory to zrobi za przyzwoite pieniadze.....o ILE SIE ZNAJDA BLACHY do padaki |
|
|
|
 |
|
|