|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 28-01-2009, 11:12 |
czujniki parkowania/kamera cofania |
Autor |
Wiadomość |
Blanco28 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2008, 18:26 czujniki parkowania/kamera cofania
|
|
|
Mam pytanie dosc ogolne i poniewaz nie wiem gdzie je dokladnie umiescic zadaje je tu (zwlaszcza, ze w moim przypadku dotyczyc bedzie Outlandera Turbo).
Czy w przypadku samochodu na gwarancji montaz takiego wyposazenia jak: czujniki parkowania i/lub kamery cofania musi sie odbyc w ASO by nie miec problemow z gwarancja? |
Ostatnio zmieniony przez Gene 29-05-2008, 11:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gregoryjan [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2008, 11:34
|
|
|
Generalnie mozesz utracic gwarancje na instalacje el, poniewaz ingerujesz w przewody wcinajac sie w kabelki zarowki biegu wstecznego. Jak cos padnie w aucie moga miec wymowkę, ze przyczyna bylo wlanie podlacznie czujnikow cofania. Jesli chodzi o wwiercenie sie w zderzak mysle, ze nic sie tam nie popsuje i bedziesz musial reeklamowac.
Ja ostatnio zakladalem czujniki cofania w soim Misku i sprawuja sie swietnie (2003-po gwarancji) Kupilem takie 4-czujnikowe za 100 zl i jestem zadowolony. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|