|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] SILNIK] Mocowanie silnika - poduszki |
Autor |
Wiadomość |
constell
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Space Star DiD 2003
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 52 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 13-09-2008, 21:35 [MSS DID] SILNIK] Mocowanie silnika - poduszki
|
|
|
Witam
Padły mi poduszki mocowania silnika, przednia i tylna (w sumie sa cztery). Mnie potrzebna jest tylko tylna kompletna, bądź sam wkład, przednią juz sobie dokupiłem. Tylnej nigdzie nie mogę dostać, oczywiście poza serwisem ASO, gdzie jej cena jest astronomiczna.
Jesli ktoś ma na zbyciu, bądź wie gdzie coś takiego mozna kupić albo z jakiego innego modelu pasuje,chętnie skorzystam.
Model MSS 1,9 DID z 2003 r. 75 KW (102 KM).
Z własnego doświadczenia wiem, że ten model nadal traktowany jest po macoszemu przez producentów zamienników różnej jakości albo nasza wiedza o nich jest znikoma. Może ten post pozwoli pogłebić temat. |
_________________ Constell |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-03-2009, 09:56, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Japko
Forumowicz Rabbit Star
Auto: MSS 1,9 Di-D 2001 Comfort
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 107 Skąd: Polska
|
|
|
|
 |
constell
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Space Star DiD 2003
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 52 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 14-09-2008, 12:33
|
|
|
Niestety od carismy nie bedą pasowały, są zupełnie inne mocowania. Rozmiar samego wkładu poduszki tylnej w przypadku MMS to:
wysokość 86 mm (średnica) mierzona na krawedziach pirścienia
czerokość 42 mm
otwór na śrubę "dziesiatkę". |
_________________ Constell |
|
|
|
 |
|
|