|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS GDI] [SILNIK] kontrola silnika - filtr paliwa |
Autor |
Wiadomość |
red42
Nowy Forumowicz
Auto: space star 18 GDI 1999r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2008, 14:58 [MSS GDI] [SILNIK] kontrola silnika - filtr paliwa
|
|
|
Jeszcze jeden temat mnie nurtuje w moim space starze. Świeci mi się od początku kontrola błedów ta pomarańczowa, czyszczona była przepustnica, ale nic się nie zmieniło. Auto chodzi dobrze, ma kopa, pali chyba normalnie, pracuje róno na jałowym biegu. Niestety miejscowi mechaniorzu nie mają programów do tego modelu i nie mam jak tego sprawdzić, Stad też moje pytanie, czy jest jakiś inny sposób, skasowania tej kontrolki oprócz podłączania do koma.
A i jeszcze jedno czy ten samochód ma filtr paliwa?? bo też nie mogłem go namierzyć>?
Dziękuje za pomoc z góry
na razie nie wiem jeszcze jai stosunek mieć do tego auta, z jednej strony czytając wasze forum samochód zachęca do jego posiadania, ale z drugiej spotkałem w internecie wiele słów krytyki i dużo straszenia odnośnie silnika GDI. Może ktoś może mnie utwierdzić, bądź przekonać do jakiegoś konkretnego podejścia do tego auta. |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-03-2009, 10:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|