|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 17-10-2008, 00:00 |
padło oświetlenie wnętrza |
Autor |
Wiadomość |
dskora
Nowy Forumowicz
Auto: lancer CS0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2008, 15:27 padło oświetlenie wnętrza
|
|
|
Nie stykały mi kable od oświetlenia wnętrza na podsufitce na środku. Więc rozebrałem i przez przypadek zwarły mi się kabelki. Wywaliło bezpieczniki. Założyłem nowe pod maską, ale nie działa podświetlenie (w pozycji środkowej na tej kropce), kiedy otwieram drzwi. Jedynie świeci kontrolka na desce. Dopiero, kiedy przesunę suwak na pozycję ON to świeci, ale oczywiście nie gaśnie. Co mogło się sfajczyć, albo jeszcze coś innego może to drobnostka, jakieś pomysły??? |
|
|
|
 |
rutek88 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2008, 23:57
|
|
|
WITAM!
Spróbój rozebrać ten włącznik i przeczyścić miejsca styków i sprawdź bez prądu czy czuć jak się przełącza jeśli tak to zakładaj i powinno działać. Są różne sposoby na tą wadę ale spróbuj tego . |
|
|
|
 |
|
|