Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8 GDI] Podświetlanie Klimatroni-Jak wymienić żarówkę
Autor Wiadomość
esprito 
Nowy Forumowicz
NaviDoktor.pl

Auto: CARISMA 99" 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 11-10-2008, 21:44   [Cari 1.8 GDI] Podświetlanie Klimatroni-Jak wymienić żarówkę

Witam wszystkich Carismomaniaków :wink: Jak wymienić żarówkę w klimatroniku? Nie mam podswietlania przycisków od strony pasażera. Może ktoś wie jak to sprawnie zrobic?Proszę o pomoc

kozuch2 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 Gdi LS
Wysłany: 12-10-2008, 12:27   

musisz rozebrac panel srodkowy,zaczynając od zegarka,pozniej tą oslone plastikową,klimatronik jest na 4 srubach,odpinasz 2 kostki i masz klimatronik w rekach,zaróweczka jest z tyłu.Ja u siebie rozebrałem ale nie mogłem kupic u siebie w miescie takiej zaróweczki,bede musiał kupic gdzies indziej i sobie zrobie,bedziesz potrzebował taką małą zaroweczke z rtego co pamietam 1,2W.starą musisz wymontowac,sciągnąc niebieską osłonke

esprito 
Nowy Forumowicz
NaviDoktor.pl

Auto: CARISMA 99" 1,8 GDI
Wysłany: 12-10-2008, 21:05   

czyli panel srodkowy jest tylko na zaczepach? ... oprócz klimatronika nie trzeba nic odkręcać?

kozuch2 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 Gdi LS
Wysłany: 13-10-2008, 18:02   

z tego co pamietam to są chyba tylko zatrzaski ale moge sie mylic,wyciagnij zegarek podwazajac na bokach,potrzebujesz cos cienkiego,uwazaj zeby nie uszkodzic,jak wyciagniwesz tez zegarek to wszystko bedzie juz wiadomo.u mnie zegarek trzymał sie na lince od nawiewu,jakos nie chciałęm odczepiac linki bo bałem sie ze nie zaloze spowrotem :) a panel srodkowy sciagnełm z zatrzasków,wwszystkie oprocz zatrzasku przy zapalniczce,nie chciało wyskoczyc,ale to nie problem,potrzebujesz tam tylko krzyzaka,najlepiej zeby był krótki,pozdrawiam

Odpowiedz do tematu