Przesunięty przez: Gene 28-01-2009, 11:30 |
Czujnik deszczu |
Autor |
Wiadomość |
remains [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 22:15 Czujnik deszczu
|
|
|
Witam Szanowne Grono!
Czy komus z Was padl moze w Outku II czujnik deszczu?
Nie wiem, moze to tylko przelacznik funkcji w kierownicy, ale przestalo dzialac i musze recznie wszystko nastawiac.
Mam tylko nadzieje, ze to obejmuje gwarancja? |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 16-06-2008, 22:39
|
|
|
Czujnik deszczu? Tego niestety w Outku po prostu nie ma, nawet w wyposażeniu dodatkowym
Na myśli masz pewno czasowy wyłącznik czasowy, który zwiększa szybkość ruchu wycieraczek wraz ze wzrostem prędkości.
Częstotliwość się zwiększa mniej więcej po 40 km/h i po 80 km/h w położeniu dźwigni na "INT"
instrukcja obsługi napisał/a: | Po ustawieniu dźwigni w pozycji INT (działanie przerywane uzależnione od prędkości jazdy), można wyregulować długość przerw za pomocą pokrętła (A) |
|
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
rafaelcx [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 22:47
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Czujnik deszczu? Tego niestety w Outku po prostu nie ma, nawet w wyposażeniu dodatkowym
|
To dziwne bo w moim jest ... |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 16-06-2008, 23:55
|
|
|
rafaelcx cóż, już po czasie pomyślałem, że może dołożyli do wersji 2008
Zwracam honor
Na stronie Mitsu, niestety nieznalazłem informacji o tym dobrodziejstwie, ale być może specyfikacja pozostała po modelu 2007 i zwyczajnie jej nie zmieniono. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-06-2008, 08:35
|
|
|
Remains mysle, ze spokojnie gwarancyjna naprawa lub wymiana Ci przysluguje. Jak dobrze pamietam Mitsubishi daje 3 lata gwarancji na Outlandera.
warunki gwarancji |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
mati2 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2008, 09:08
|
|
|
Jest jest czujnik .... cos pieknego i niedrogo |
|
|
|
 |
bosak
Forumowicz
Auto: OutlanderII 2.0 DiD
|
Wysłany: 28-06-2008, 22:05 Re: Czujnik deszczu
|
|
|
Czujnik jest mam cos takiego wystarczy przełączyć jak dobrze pamiętam to po prawej stronie dzwignia od wycieraczej i w dół raz.Następnie regulacja + -.Może masz za mocno ustawione na -. Jednak i tak po czasie powinno działać. Gwarancja w ASO to problem oby działało kwestia serwisu i ludzi. |
|
|
|
 |
Mariusz Łęgowik
Nowy Forumowicz
Auto: outlander
|
Wysłany: 17-10-2008, 18:15 Re: Czujnik deszczu
|
|
|
Padł ? co się dzieje- ja mam auto z Holandii z salonu- czujnik w Intense+ w standardzie- u kolegi w aucie kupionym o 1/5 drożej bo w naszej kochanej ojczyźnie czujnika brak.
u mnie jednak działa normalnie. Nic się nie martw- naprawią ci w serwisie po 2 miesięcznym okresie oczekiwania na czujnik, a dodatkowo pewnie przyklejając go do szyby zapaprają ją naokoło klejem.
pozdro. |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 17-10-2008, 20:25
|