Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wigilia 2008
Autor Wiadomość
Forest
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2008, 13:03   Wigilia 2008

Witajcie.

Znowu Foreścik rozrabia.....ale przejdę może od razu do rzeczy....

Co byście powiedzieli na spotkanko wigilijne? Miejsce i czas dla mnie obojętny, byle nie w same święta.

Tak sobie dziś siedziałem i myślałem, co by właśnie spotkać się przed swiętami, podzielić opłatkiem, poskładać sobie życzenia itp......ot po prostu wigilia.....

Mogę się zakręcić w Pabianicach za jakimś przyzwoitym lokalem, dowiedzieć ceny. Myślałem o czymś na styl np Catteringowy.....

Jedna wielka zrzutka na talerzyk i lokal z kelnerami itp....

Wiem że w Pabianicach biorą ok 90-150zł za talerzyk. Święta idą to może i takie coś zorganizujemy?

Zrzucilibyśmy się np na konto moda regionu, i dalej po uzgodnieniu kto załatwia, gdzie najlepiej, itd, mod byłby kierowany (chodzi o pomoc, adresy itp) przez osobę która znalazła by najlepszą ofertę do dalszych poczynań....(rezerwacje itp.)

Co wy na to?

Jak już pisałem wcześniej miejsce i czas dla mnie obojętne byle nie w same święta....Dla przykładu....np 13 lub 20 grudnia o godzince 16.

Mi 
Mitsumaniak

Auto: CJ0 1.3 16V 2002
Wysłany: 06-11-2008, 20:51   

ja moge upiec świąteczne ciasto ;)

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2008, 20:56   

Jeżeli było by z Cateringiem to Ciasto nie potrzebne.....

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-11-2008, 22:06   

Osobiecie :) fajny pomysl ale............sa to swieta wydatek 300zl nie bardzo moge sobie pozwolic ale pomysl jest super i mam nadzieje ze sie spotkamy WSZYSCY :D :D

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2008, 09:41   

Dla tego piszę.....bo może znajdzie się taniej. W Pabianicach są takie stawki, ale np może w Łodzi czy Zgierzu znajdzie się taniej....Fakt że trochę mało czasu zostało...i może pomysł w tym momencie jest niepotrzebnym zawracaniem głowy. Ale w coś trzeba wierzyć, ja wierzę że się uda....:)

Mi 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-11-2008, 13:11   

Wykorzystując fakt, że wiekszość jest jeszcze poruszona wczorajszym spotkaniem, poruszam temat spotkania wigilijnego.

Nie jestem za cateringiem, okres świąteczny sam w sobie pożera mnóstwo kasy. Nie musimy tez umawiać się, że każdy z nas cos przyniesie, bo i tak wszyscy nie przyniosą.
Jak dla mnie to wystarczy sam opłatek by można było sobie życzenia świąteczne poskładać i oczywiście swietne towarzystwo.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2008, 13:20   

Ja jestem za, a nawet jak już było wspomniane na spocie.....to na tzw, koszyczkowy....wszystko do uzgodnienia.

misiek-misiek 
Mitsumaniak
Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Wysłany: 24-11-2008, 18:06   

Tu żona Michała - Iza:

Ja może zostanę przy swojej propozycji. Niech każdy coś przyniesie i gitara gra. Ten śledzika tamten sałatkę czy kapustę z grochem :D i sprawa załatwiona :lol: Na talerzykach papierowych też można zjeść. Nie liczy się oprawa tylko ludzie którzy są przy nas...

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2008, 20:14   

A ma ktoś propozycje na temat miejsca????

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 24-11-2008, 20:16   

pytanie tylko GDZIE? bo jak do knajpy wpadniemy ze swoją wałówką, to nas pozdrowią wyprostowanym środkowym palcem...

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 24-11-2008, 20:18   

dokładnie, a najprostsza i najtańsza sala OSP będzie ze 300 kosztowała, a i złapać ciężko bo ciągle jakieś śluby.....

misiek-misiek 
Mitsumaniak
Kawosz :)

Auto: MSS; N16
Wysłany: 24-11-2008, 21:46   

Forest_Taft napisał/a:
dokładnie, a najprostsza i najtańsza sala OSP będzie ze 300 kosztowała, a i złapać ciężko bo ciągle jakieś śluby.....

No bez przesady...... da się komendantowi ze 2 flaszki mocniejszego napoju i się wejdzie :twisted:
Zaśpiewamy 100 lat młodej parze....

A tak na poważnie jakby się znalazło jakieś miejsce pod dachem to ja mogę 6 krzeseł ogrodowych przywieźć, stolik też się jakiś chyba jeszcze znajdzie. Kawałek co prawda mam ale towarzystwo ok (pozdrowienia dla Mi :D ) więc nie ma problemu.

A może ktoś ma Cantera z dużą paką :D

Albo można napalić jakieś ognisko (oczywiście w legalnym miejscu), postać chwilę, podzielić sie opłatkiem, zmarznąć i porozjeżdżać się do domów. Nic mi w tej chwili więcej do głowy nie przychodzi. Chyba jestem za bardzo zmęczony :rolleyes:

Na koniec powiem, że jest jeszcze kilka dni do namysłu i parę osób jeszcze odwiedzi ten temat i coś zaproponuje. Tak myślę. Na razie. Idę spać.....

Mi 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-11-2008, 21:57   

misiek-misiek napisał/a:
ale towarzystwo ok (pozdrowienia dla Mi ) więc nie ma problemu.

Czy Ty liczysz, że upiękę Ci osobne ciasto? :mrgreen:

Domyślam się, że nikt do domu takiej bandy dzikusów nie wpuści, zostaje nam albo wynajęcie jakiejś salki (nic nie wpada mi do głowy) albo gdzieś w knajpie z ograniczoną liczbą rzeczy jakie ze sobą wniesiemy...

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Wysłany: 25-11-2008, 00:11   

hmm sluchajcie moge zapytac mojej szefowej czy udostepni lokal na pare godz lecz jedno ale.......
1 tylko w tyg gdyz pracujemy do 22 wiec... my wchodzimy po 22
2 moj lokal to lokal gastronomiczny w czasie pracy nie da rady
3 pewnie nie bedzie chciala za darmoche

wiec prosze sie zastanowic czy chcecie

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 25-11-2008, 08:40   

Mi napisał/a:
Czy Ty liczysz, że upiękę Ci osobne ciasto? :mrgreen:

a to wypiekasz na indywidualne zamówienie????

Ja się dostosuję do reszty, z resztą i tak teraz ja muszę się zrewanżować i dojechać......

Odpowiedz do tematu