|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jakie audio do lancera combi 2005 |
Autor |
Wiadomość |
luke_g [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2006, 11:11 jakie audio do lancera combi 2005
|
|
|
Witam serdecznie
Chcialem poprosic o porade gdzie w bialysmtoku lub warszawie rozbudowac audio w lancerniku. Mam alpine cda 9852. Chcialbym dobrze wygluszyć przednie drzwi i wymienić fabryczne glosniki. Nie wiem jednak na jakie i prosze o rady. W przy lusterkach mam tweetery (montowane w salonie) no name, ale ich jakosc wola o pomste do nieba, wiec tez do wymiany. Mam jedno wyjscie na wzmacniacz, ale jaki wybrac tez nie wiem. Chcialbym wydac nie wiecej niz 3000 zl (jesli to mozliwe oczywiscie:-). Czy zabudowujac tylko przednia czesc uda mi sie uzyskac ladny i czysty bas? Zalezy mi aby wszystko razem gralo czysto a nie glosno. Z gory dziekuje i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2006, 14:19
|
|
|
Polecam:
BARIERA DŹWIĘKU