|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
silnik faluje po wciśnięciu sprzegła |
Autor |
Wiadomość |
petyer666
Forumowicz
Auto: mitsubihi carisma 1.6 90KM 97r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-03-2009, 17:59 silnik faluje po wciśnięciu sprzegła
|
|
|
witam wszystkich i prosze o pomoc-zaczne od tego ze pisalem ostatnie ze zniknelo mi ogrzewanie i dziwnie plywaja mi obroty!!! przy odpaleniu gdy zimny odrazu wskakuje na 1500 i plywa do 3000 lecz wczoraj odkrylem ze silnik wchodzi na wyzsze obroty po wcisnieciu sprzegla - tak mi sie przynajmniej wydaje ... panowie prosze o konkretne podpowiedzi bo chce zrobic autko a nie chce sie nadziac na mechanika co bedzie mi rozgzebywal pol silnika... czekam i pozdawiam
Edit by Chooper
Petyer666 mamy taką zasade, aby tytuł tematu nazywać zgodnie z jego treścią, tak aby potencjalny czytelnik wiedział czego owy dotyczy. Prosze Cię na przyszłość trzymać sie tej zasady, albo każdy następny taki temat poleci do kosza |
_________________ benio |
Ostatnio zmieniony przez Chooper 30-03-2009, 19:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|