|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ładowarka do telefonu SONYERICSSON |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-03-2009, 02:06 Ładowarka do telefonu SONYERICSSON
|
|
|
Czy ładowarki telefonowe mają duszę? Przyznam, że kilka razy ją kopnąłem niechcący jak niezauważyłem na podłodze, ale w sumie delikatnie. Czy przez to mogła się obrazić i zamiast ładować rozładowywuje? Mam ją przeprosić czy nadaje się na śmietnik? |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 30-03-2009, 02:21
|
|
|
Od takich nie spodziewanych shotów mogło się coś pokiełbasić. Zmierz miernikiem napięcie jakie podaje. Jeśli będzie więcej jak 5,7V to możesz ją wywalić bo nie będzie prawidłowo ładowała. To oryginalna ładowarka czy jakiś Forever bądź TF1? Jeśli oryginał i jeśli jest na gwarancji, to wysyłaj do serwisu (daj zarobić ). Gwarancja na akcesoria obowiązuje przez 12 miesięcy od daty zakupu telefonu. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-03-2009, 22:00
|
|
|
No to właśnie daje 5,7
Na obudowie jednak jest wartość 4,7 |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|