|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK4A 1.6] Nie działa brzęczyk przypominający o światłach |
Autor |
Wiadomość |
Kacu555
Nowy Forumowicz Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi CB4W 4g92 98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-04-2009, 18:19 [CK4A 1.6] Nie działa brzęczyk przypominający o światłach
|
|
|
Witam!! Jestem nowym urzytkownikiem tego forum i rocznym uzytkownikiem mojego miska. Posaidam Lancera 1,6 16v w kombi 1998r. i mam taki maly problem przez ktory ostatnio padl mi akumulator. Kiedys gdy zostawilem swiatla i wylozylem kluczyk to mi pikalo a teraz od pewnego czasu gdy zostawie swiatla i wyloze kluczyk to nic sie nie dzieje i juz pare razy mi sie zdazylo zostawic swiatla a jednego razu rozladowalem akumulator i zleksza mnie to denerwuje . Prosilbym o pomoc . Z gory thx |
Ostatnio zmieniony przez gigant87 14-08-2009, 11:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
miki4x4
Mitsumaniak Miki
Auto: to co w podpisie
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2009, 23:23
|
|
|
wykręć czujnik w progu (jedna śrubka), psiknij jakimś kontaktem, ew. rozbierz i przeczyść. Ot cała tajemnica |
_________________ Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99r
Nissan Patrol 2.8 TD 94r
 |
|
|
|
 |
|
|