Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CK1A 1.3]przekladka do miska
Autor Wiadomość
luk_asz01
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2009, 21:02   [CK1A 1.3]przekladka do miska

witam, czy oplacalna jest przekladka lancera anglika na europejczyka? czy lepiej go poprostu sprzedac na czesci? mam fajnego miska, zero klopotow itd. chodzi jak brzytwa. chcialem go sprzedac, ale ceny aut polecialy na ryjek i teraz sie zastanawiam nad opcja przekladki lub sprzedania go w polsce na czesci. prosze o jakies podpowiedzi?
Ostatnio zmieniony przez mkm 12-08-2009, 15:08, w całości zmieniany 1 raz  

juri007 
Forumowicz
Lans

Auto: Mitsubishi Lancer 1.3-98r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-04-2009, 11:19   

Mysle ze nie opłaca sie te auta i tak nie są drogie kupiłem auto z 97-98 elektryka klima podgrzewane lusterka i szyby elek takie tam, ale klima sprawna i dałem 9000pln rok temu wjez przekładka to jakies oby 5000pln moim zdaniem sie nie opłaca, hyba ze dostałeś te auto zafrii.

Odpowiedz do tematu