Kupno Lancera |
Autor |
Wiadomość |
lucash
Nowy Forumowicz
Auto: Astra a niedługo Misiek
|
Wysłany: 12-05-2009, 16:22 Kupno Lancera
|
|
|
Mam takie 2 sztuki do obejrzenia.
pierwsa sztuka
no i druga
Na co zwrócić uwagę? Ten z większym przebiegiem wstępnie oglądałem i jest napreawdę ok z możliwością sprawdzenia w serwisie po przeglądzie przy 90 tys. jest. Czy ten z małym przebiegiem jest wiarygodny? |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 12-05-2009, 16:32
|
|
|
Ten pierwszy jest w bogatszej wersji po lifcie (climatronik, lepsza kiernia i innych parę dodatków). Jeśli był serwisowany w ASO i ma wymieniony tam rozrząd (po 90 tys właśnie) to tylko podjechać do tego ASO i zapytać czy wszystko z autem jest ok.
Mały przebieg?? 3 letnie auto i 90 tys powiedział bym że bardzo duży przebieg jak na 2.0 benzine które mało nie pali. Ja mam auto z tego samego rocznik i dobijam do 40 tys przebieg na 99% oryginalny. Z ciekawości zobacz opony bo przy takim przebiegu będą już łyse albo nowe.
A chyba że mówisz o tym drugim samochodzie. No ale jeśli miał cofany to możesz zweryfikować z książką serwisową + ogólny stan ogólnie przy 33 tys powinno być wszystko jak nowe w środku.
Z rzeczy które występują w modelu to:
tylne zawieszenie może skrzypieć (nie stukać)
mogą być zwichrowane tarcze z przodu (najbardziej odczuwalne przy hamowaniu około 70km/h)
Ogólnie stacja diagnostyczna pomiar lakieru powinno być wszystko jasne.
Ceny moim zdaniem sensowne jeśli z autami wszystko jest ok. Ten drugi coś za drogi jak na mniejsze wyposażenie i starszy rocznik ale przebieg ciekawy.
Krzychu |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 12-05-2009, 22:58
|
|
|
W tym drugim jak na skromne 33tys km galka skrzyni biegow jest ladnie podtarta...chociaz to zalezy tez od stylu jazdy prowadzacego
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
lucash
Nowy Forumowicz
Auto: Astra a niedługo Misiek
|
Wysłany: 13-05-2009, 12:35
|
|
|
ten drugi z 33kkm jest nieźle zmasakrowany, przegląd tylko jeden był zrobiony od nowości, strasznie zaniedbany czyli biorę tenz większym przebiegiem do serwisu i jeżeli wszystko będzie ok to od nastepnego tygopdnia zostanę Mitsumaniakiem pełna gębą |
|
|
|
 |
|