|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 16-08-2009, 12:48 |
[CS9W 2.0 SPORT] drążki reakcyjne |
Autor |
Wiadomość |
khorne
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 Sport '03 (CS9W)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2009, 14:52 [CS9W 2.0 SPORT] drążki reakcyjne
|
|
|
Witam serdecznie. Miło dołączyć do grona Mitsumaniaków
Muszę wymienić oba drążki reakcyjne z tyłu (lewa strona). Zacząłem szukać w lokalnych (dla mnie krakowskich) sklepach. Znalazłem sklep z częściami do japończyków (JC Auto), potem szukałem w necie ale niestety wszędzie odsyłano mnie do ASO bo ponoć tylko tam można kupić te drążki.
Stąd moje pytanie: Czy faktycznie zostaje mi tylko ASO, a jeśli nie to gdzie mogę dostać te czśści?
Dodam, że w ASO w Krakowie krótszy drążek kosztuje "jedyne" 260 PLN a dłuższy "bagatela" 754 PLN
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Lancer 2.0 Sport (kombi), 2003, CS9W |
|
|
|
 |
tomekk
Forumowicz
Auto: lancer cbo1.6 93->98r;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 26 Sty 2009 Posty: 450 Skąd: Suwałki
|
|
|
|
 |
khorne
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 Sport '03 (CS9W)
|
Wysłany: 10-07-2009, 09:22
|
|
|
Dzieki za odpowiedż. Kurcze, nie znalazłem wcześniej tamtego tematu. Sprawdzę tamte sklepy i napisze co i jak.
[EDIT]
Chyba dołączę się do peanów na temat tego sprzedawcy japaneze - jedyny w Polsce człowiek, który ma te drążki w normalnych cenach, a przy tym miły i konkretny oraz ma zniżki dla mitsumaniaków. Napiszę coś jeszcze jak odbiorę części. |
|
|
|
 |
tomekk
Forumowicz
Auto: lancer cbo1.6 93->98r;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 26 Sty 2009 Posty: 450 Skąd: Suwałki
|
|
|