|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zepsuta klamka |
Autor |
Wiadomość |
MarPod
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-04-2013, 12:43 Zepsuta klamka
|
|
|
Witam
Mam w tylnych drzwiach po stronie kierowcy uszkodzoną klamkę, tzn. od wewnątrz nie można otworzyć drzwi a z zewnątrz można. Mam MSS z roku 2003. Proszę o pomoc ile kosztuje wymiana klamki? |
|
|
|
 |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
|
Wysłany: 16-04-2013, 15:00 Re: Zepsuta klamka
|
|
|
MarPod napisał/a: | Witam
Mam w tylnych drzwiach po stronie kierowcy uszkodzoną klamkę, tzn. od wewnątrz nie można otworzyć drzwi a z zewnątrz można. Mam MSS z roku 2003. Proszę o pomoc ile kosztuje wymiana klamki? |
Może klamka nie jest uszkodzona, a masz włączoną blokadę 'dzieciową'? Sprawdź taki mały dzyndzelek widoczny na krawędzi drzwi po ich otwarciu. Blokada ta ma uniemozliwiać dzieciom samodzielne otworzenie drzwi w czasie jazdy - dla bezpieczeństwa. |
|
|
|
 |
MarPod
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star
|
Wysłany: 19-04-2013, 09:49
|
|
|
Trafiłeś w sedno Pablo w rzeczy samej tak było, blokada odblokowana, drzwi działają . Wielkie dzięki. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
|
Wysłany: 19-04-2013, 11:18
|
|