|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomysły na tunnig. |
Autor |
Wiadomość |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 980 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 12-06-2005, 18:32 Pomysły na tunnig.
|
|
|
Moze ktos ma cieawe pomysly na zmiane wygladu auta tak aby je jak najmniej niszczyc. Podoba mi sie zderzaczek ala evo ale szkoda mi ciapac maske. Kto moze produkowac podzespoly do Carismy. Slaba strona mego auta jest mieciutkie zawieszenie jakie zastosowac zmiany aby je troszke usztywnic. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1446 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 12-06-2005, 19:04
|
|
|
Wejdz na stronkę http://www.cetus-tuning.pl/onas.php
Może znajdzesz tam coś ciekawego.
A nie zniszczysz niczego jak bedziesz kupował rzeczy akurat pod twoje auto.
A usztywnić to tylko amorki zmieniasz - najlepiej na sportowe - obniżą pewnie od razu i oczywiście dopasowane niższe sprężyny - koszt sprężyn - komplet ok 800, a amorki to nie wiem. Oczywiście ja mówie o sprężynach takie jakie widziałem w białymstoku - da sie pewnie taniej ale da sie też i drożej:) |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
|
|