|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero III] chcę kupić Pajero III |
Autor |
Wiadomość |
pol
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 19-08-2009, 21:03 Re: chcę kupić Pajero III
|
|
|
Ten pierwszy bym odpuścił. 2.5 litra i 115 KM w PIII to nie jest standard Do tego nie ma automatu.
Drugi: manual, na pasie przednim, koło wlotu powietrza, nie ma nalepek fabrycznych, które są u mnie. Nie wiem czy to ważne, ale warto się przyjrzeć. Do tego ta kierownica- żenada...
Trzeci też ma skrzynię manualną (chyba, że to Twój świadomy wybór, ale automat w PIII to super sprawa).
Przy okazji- to standard, że wydech w krótkich wersjach jest z prawej strony ? Ja u siebie (wagon) mam go po lewej, od strony kierowcy. |
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 20-08-2009, 08:25 Re: chcę kupić Pajero III
|
|
|
Szyszkowa napisał/a: |
Przy okazji- to standard, że wydech w krótkich wersjach jest z prawej strony ? Ja u siebie (wagon) mam go po lewej, od strony kierowcy. |
Standart, SHORTy maja po prawej LONGi po lewej |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|